HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---Az Apoaklipszis-os poénon nagyot röhögtem, nagyon baró volt.
--- Idézet vége ---
még nitro hozzátette:
"a lovasok után fizet súlyadót?"
különben igen, a legutóbbi amazingban Peter egy csomó fotós előtt maszk nélkül hálózótt be egy őrültet
Daredevil:
De ez képregény és nem fog.
Az Apoaklipszis-os poénon nagyot röhögtem, nagyon baró volt.
Farek:
--- Idézet ---
--- Idézet --- De az igazi, aki persze nem Peter végig a piros-kék ruhában volt.
--- Idézet vége ---
Az a baj, hogy a klasszikus Pók-ruhában leplezte le magát...
Viszont mondhatják azt, hogy Peter csak lenyúlta a valódi Pókember levetett ruháját, és
hogy azért leplezte le magát hogy segítsen az igazinak.
--- Idézet vége ---
Hm, most nem emlékszem pontosan a jelenetre, de Pókunk egy-két Pókemberes flikk-flakk után, hálót kibocsátva és azon ereszkedve érkezett a pódiumra, nem? Szóval ha ezek után le tudják tagadni, akkor igazán nagy marhák a Marvel Univerzum lakosai. Vagy az univerzum szerkesztői...
(És akkor még nem is tudom, hogy mi történik az egyéb kapcsolódó címekben, de valaki valahol említett, hogy kicsit villogtatta mostanában a képességeit ruha nélkül is. SZóval ha ez igaz, akkor meg elég egyértelmű.)
admiralilles:
A vén Jameson sohasem gondolkozott logikusan, pláne akkor nem, ha üzletről van szó. Lásd fikázó cikkek a Pókemberről, aztán csökkentek az eladások, de ő csak a saját baromságát mondogatta. JJJ egy beteg fasz, nem is értem, honnan van egy ilyen cége. Már rég csődbe kellett volna mennie.
Gabe:
--- Idézet ---De az igazi, aki persze nem Peter végig a piros-kék ruhában volt.
--- Idézet vége ---
Az a baj, hogy a klasszikus Pók-ruhában leplezte le magát...
Viszont mondhatják azt, hogy Peter csak lenyúlta a valódi Pókember levetett ruháját, és
hogy azért leplezte le magát hogy segítsen az igazinak.
Tényleg: mostantól újságírok hada fog követni minden regisztrált hőst? Akkor oda a Hírharsona előnye, mert innentől már nem csak ők fognak exkluziv képeket meg cikkeket közölni... eddig is csak Peternek köszönhették a képeket.
J.J.J -nek akkor éppen az üzleti érdekei ellen van ez a regisztrácios dolog, mert elveszti az előnyt a többi lappal szemben. Szerintem ezt belátja majd ő is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése