HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1476/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Erről lemaradtam. 
--- Idézet vége ---
az új képességek eredetét megtalálod a The Other 12 részes sorozatban, "Evolve or Die" alcímmel futott.

Friendly Neighborhood Spider-Man #1-4; Marvel Knights Spider-Man #19-22; The Amazing Spider-Man #525-528

Erzo:

--- Idézet ---
--- Idézet --- A behálózós dolgot ki tudják talán dumálni azzal, hogy Póki kölcsönadta Peternek a látszat fenntartása érdekében.
--- Idézet vége ---
ez jó lenne, csak már nem használ hálóvetőt a hálószövéshez

--- Idézet vége ---
Erről lemaradtam.  
Szerintem Marvel Univerzum átlag lakosa is.... Mondjuk ha így oldanák meg az No Price megoldás lenne!

Micho:

--- Idézet ---A behálózós dolgot ki tudják talán dumálni azzal, hogy Póki kölcsönadta Peternek a látszat fenntartása érdekében.
--- Idézet vége ---
ez jó lenne, csak már nem használ hálóvetőt a hálószövéshez

--- Idézet ---Beyond..... ez egy gagyi!  pókösztön? Pókember nem hal meg úgysem! Az alapötlet elsőre még jó volt, de újramelegítve (CW-s időkben) már
--- Idézet vége ---

jól beszélsz! hasonlóan fogalmaznám meg én is!  

Erzo:
A behálózós dolgot ki tudják talán dumálni azzal, hogy Póki kölcsönadta Peternek a látszat fenntartása érdekében. Azonban emlékszem egy olyan jelenetre, amikor Peter a lift oldalára tapadva beszél Ben Ulrich(?)-kal. Azt azért nehéz kidumálni...
Tetszik ez a Civil War, főleg, hogy ebben a topikban megtalálhatók az összefoglalók (hála érte az összefoglalóknak!!!   ).

Beyond..... ez egy gagyi!    pókösztön? Pókember nem hal meg úgysem! Az alapötlet elsőre még jó volt, de újramelegítve (CW-s időkben) már   !

Daredevil:
Egy másik Apokalipszisos

- Elnézést de önnek 5000 éves adóhátraléka van, ami több százmilliárd dollára rúg.
- Mi az az adó?
- Van szuper-csapat alapítási joga?
- Miért érdekli ez önt?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése