HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---Erről lemaradtam.
--- Idézet vége ---
az új képességek eredetét megtalálod a The Other 12 részes sorozatban, "Evolve or Die" alcímmel futott.
Friendly Neighborhood Spider-Man #1-4; Marvel Knights Spider-Man #19-22; The Amazing Spider-Man #525-528
Erzo:
--- Idézet ---
--- Idézet --- A behálózós dolgot ki tudják talán dumálni azzal, hogy Póki kölcsönadta Peternek a látszat fenntartása érdekében.
--- Idézet vége ---
ez jó lenne, csak már nem használ hálóvetőt a hálószövéshez
--- Idézet vége ---
Erről lemaradtam.
Szerintem Marvel Univerzum átlag lakosa is.... Mondjuk ha így oldanák meg az No Price megoldás lenne!
Micho:
--- Idézet ---A behálózós dolgot ki tudják talán dumálni azzal, hogy Póki kölcsönadta Peternek a látszat fenntartása érdekében.
--- Idézet vége ---
ez jó lenne, csak már nem használ hálóvetőt a hálószövéshez
--- Idézet ---Beyond..... ez egy gagyi! pókösztön? Pókember nem hal meg úgysem! Az alapötlet elsőre még jó volt, de újramelegítve (CW-s időkben) már
--- Idézet vége ---
jól beszélsz! hasonlóan fogalmaznám meg én is!
Erzo:
A behálózós dolgot ki tudják talán dumálni azzal, hogy Póki kölcsönadta Peternek a látszat fenntartása érdekében. Azonban emlékszem egy olyan jelenetre, amikor Peter a lift oldalára tapadva beszél Ben Ulrich(?)-kal. Azt azért nehéz kidumálni...
Tetszik ez a Civil War, főleg, hogy ebben a topikban megtalálhatók az összefoglalók (hála érte az összefoglalóknak!!! ).
Beyond..... ez egy gagyi! pókösztön? Pókember nem hal meg úgysem! Az alapötlet elsőre még jó volt, de újramelegítve (CW-s időkben) már !
Daredevil:
Egy másik Apokalipszisos
- Elnézést de önnek 5000 éves adóhátraléka van, ami több százmilliárd dollára rúg.
- Mi az az adó?
- Van szuper-csapat alapítási joga?
- Miért érdekli ez önt?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése