HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Farek:
--- Idézet ---Kedves Namor!...
--- Idézet vége ---
Punkológus! Te jó értelemben vett állat. Hát ezért érte meg ilyen sokáig iott szopni az irodában.
Punkológus:
Kedves Namor!
Ezúton értesitjük önt, Atlantisz Uralkodóját, hogy legközelebb vegyen fel valami már ruházatott is a pikelyes alsónadrágján kívül. Ugyanis a szuperhősökre vonatkozó pütypürüty törvény bisz-basz paragrafusa szerint a világmegmentés csak is és kizárólag teljes ruházatban képzelhető el. Hisz önnek, mint bejegyzett szuperhősnek mindig és minden esetben példát kell mutatni az embereknek.
Továbbá értesítjük önt, hogy jelenjen meg .... időpontban a New York-i Bíróság épületében az ügyvédje jelenlétében. Ugyanis önt: fent nevezett Namor Uralkodót feljelentette a Szatír Ellenes Liga, a Nők A Pucér Felsőtestü Férfiak Ellen, a Védd Gyermekedet a Csupasz Combú Férfiaktól Szövetség és a Kalodába A Bugyiba Rohangálókkal Egylet
Megértését előre is köszönjük, ha nem jelenik meg a bíróság épületében a fent nevezett időpontban, akkor stb stb stb
regnar:
OFF: (ha beszélhetünk offról egy offtopicban )
Elwood, csak nem rajongó vagy?
We're on a mission from God.
elwood:
--- Idézet ---
--- Idézet ---Erről lemaradtam.
--- Idézet vége ---
az új képességek eredetét megtalálod a The Other 12 részes sorozatban, "Evolve or Die" alcímmel futott.
--- Idézet vége ---
Ez tipikus amerikai ostobaság , hogy a film kedvéért átszabjuk a képregényt, csak hogy ne legyen olyan nehéz a felfogás.
Mintha olvastam volna ilyesmit a Batman kapcsán is, hogy a film kedvéért a képregényben változtattak a denevérjelen. Áhh, hülye képregények, csak idegesítem itt magam.
Apokalipszis: Még esetleg annyi:
-Ön ugyebár egyiptomi állampolgár? Tudja, hogy az egyiptomi beutazási vízum 3 hónap után lejár? Kérem, vegye föl a kapcsolatot a bevándorlásügyi hatóságokkal, vagy kénytelenek leszünk kitoloncolni. Puszta formalitás, ugye megérti. Napjaink terrorveszélyének kitéve sosem lehetünk elég óvatosak.
regnar:
Sziasztok.
Frontline 03 most ért el hozzám, várhatóan holnapra lesz összefoglaló.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése