HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (148/1662) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 21., 12:42:44 ---
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Október 21., 12:29:42 ---A "Boldogok a sajtkészítők" is ugyanúgy vonatkozik minden tejipari termék előállítójára.

--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :worship:
Én pedig Magneto saruja helyett annak gatyáját követném :)

Egyébként valahol azt olvastam, hogy a Magneto 11-ben van valami magyarázat arra, hogy hogyan és honnan rittyentette össze a szupergonoszokat? Tud erről valaki valamit?

--- Idézet vége ---
Ahogy Inner Circle is mondta.

Rejtélynek és Kardfogúnak felemlegeti, hogy korábban is könnyedén hülyét csinált belőlük, Vérontónak azt mondja, hogy képzelje el, micsoda váratlan őrület lenne, ha most ő lenne a megmentő (nem szívatlak), a Szivacsembert leszólítja egy kocsmában, a Vészmanót megfenyegeti a saját tökbombáival, Fátumnak leveri a robotjait, mire az közli vele, hogy vele megy, de nem őt követi (és persze viszi Lokit is), a Varázslónőt Lokival együtt szedi össze egy tóban, Deadpool meg Magneto után kémkedik, hogy mire fel ez a nagy csinnadratta, "Acts of Vengence" balhé, mire közli vele, hogy felőle jöhet ő is. Mindezeket a világ minden sarkából négy oldal alatt kb. Lámpás Jack meg csak úgy előkerül a semmiből az utolsó oldalra. Elég random csapat, hogy mi ne mondjak. :D Én azért remélem, hogy ha túl sok okos dolog nem is sül ki ebből, legalább valami badass igen.

zajrus:
Az egyik How It Should Have Ended-ben volt az a jelenet, mikor Superman letolja a gatyáját elkiáltja magát "Ríííbúúúúúút" és ledarálja a kávézó mennyezetét szinte előre jelezve, hogy mire lehet számítani a filmtől :DDD Na ez tökéletesen ide passzol :D

Farek:

--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Október 21., 21:52:14 ---Hááát ezek nem tűnnek reprintnek vagy tévedek?

--- Idézet vége ---
A Marvelnél tényleg mindenkinek elment az esze?!?  :headscratch:

zajrus:

Hááát ezek nem tűnnek reprintnek vagy tévedek?

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 21., 12:42:44 ---Én pedig Magneto saruja helyett annak gatyáját követném :)

--- Idézet vége ---

Valami új szupererő rejtőzhet ott. Meg is nézem az offisöl szájt-on, hogy a "magnetic control" mellé nem jelent-e meg a "phallic fixation". Ha a haverom ilyen irányba mozdulna el, Xavier helyében talán én is főbe lőttem volna magam egy Főnix-sugárral (suicide by Summers). Bár az is figyelemreméltó, hogy az övén nincsen csat. Gondolom, ezt a szörnyeteget nem lehet akárhogy elzárni; csat nélküli adamantium-öv kell hozzá (Magneto csak a mágneses erejével tudja lehúzni a sliccét). Jézusom, maradtunk volna az eredeti verziónál :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése