HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Rick Jones:
bezzeg a Punisherben lelotte az arcát,a jóoreg favágónak,és még a képregény végéig sem nott vissza,pedig két ujságbol állt!!!
Inner Circle:
--- Idézet ---Speedball ilyetén csesztetése a még semleges olvasói tábort feltehetően AmiKapi oldalára pöccinti
--- Idézet vége ---
Lehet hogy az egész CW-nek az a célja, hogy a képregény-olvasók USA-n kívüli táborából kiirtsák a hányingert Amerika Kapitány ellen? Bevallom, már én is kezdem megkedvelni...
Tényleg, hogy bukkanhat fel AK "kormánymegbízásból" a Wolverine: Origins-ben, miközben a "normál" Wolverine-ben éppen haragban van a kormánnyal?
Ötleteim:
a) eltolták a Marvelnél
b) nem érdekli őket a Marvelnél
c) Sándor vagyok a Marv... Malv... Marvelnél
Inner Circle:
--- Idézet ---Jól láttam a Wolv #43-ban, hogy Nitro minden húst leprökölt Rozsi adamantium csontvázáról (erre már rá se kérdezek), aztán meg visszamászott rá? ÉS EZT ÍGY HOGY?!
--- Idézet vége ---
Mér', a New X-Menben fél perc alatt visszanövesztette a karját, miután Cassandra Nova lepörkölte. Hja, régen még egy lövéstől is izzadt az öreg Logan, mostanában meg szitává lövik és csak röhög rajta...
Carrie Fisher: "És most téged, Rozsomák, azaz Jake... és azt a hülye mutáns képességedet... izé, bátyádat..."
Rick Jones:
hé,a 2. cw-s pókember végén mér van Supeman poszter,vagy micsoda???
mikoze ehhez a DC-nek???
Punkológus:
Köztudott -még Tom -liomádégyáros- DeFalco is kifakadt- hogy a képregényes tábor cinikus és minden újitást lefitymál és kritizálja. Nem lehet, hogy a Marvel pontosan erre a jellenségre épit. Behozza a reg törvényt, amit saját magában a tábor úgyis lefújjolna, és ugyanezt tenné AmKap lázongására is. Viszont ha ezt a 2 dolgot egyszerre lövik el, akkor a kritikus vélemények nem a kiadó felé fognak záporozni, hanem a reg vagy antireg tábor felé.
Ennek a gondolatnak mennyi az alapja?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése