HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1462/1662) > >>

d-mon:
végre valami amiben szétszopatják rozsit    

Punkológus:

--- Idézet ---Na, azon szétestem a röhögéstől, hogy Logan arc nélkül is tud beszélni, meg hogy a szemhéjai megvédték a szemgolyóit
--- Idézet vége ---
Az a rész hatalmas, amikor lelövik rozsi arcát.  Abban van az is amikor ráhajtanak úthengerrel és szétlövik a tökeit. A földön fetrengtem a röhögéstöl  , az két koloszális rész. Mondjuk a folytatása se semmi, mikor Rozs rossz vonatra száll

Gabe:

--- Idézet ---hé,a 2. cw-s pókember végén mér van Supeman poszter,vagy micsoda???
mikoze  ehhez a DC-nek???
--- Idézet vége ---
ehhh    , az ilyen füzetvégi scanek a szkennelők névjegyei. Természetesen semmi közük a képregényhez.

Inner Circle:

--- Idézet ---bezzeg a Punisherben lelotte az arcát,a jóoreg favágónak,és még a képregény végéig sem nott vissza,pedig két ujságbol állt!!!
--- Idézet vége ---
Na, azon szétestem a röhögéstől, hogy Logan arc nélkül is tud beszélni, meg hogy a szemhéjai megvédték a szemgolyóit

Inner Circle:

--- Idézet ---"Azért van különbség: előbbi esetben "csak" sima bünöző volna míg utobbiban szuperbünöző... Míg az utobbinak semmi extra nem kell, ahhoz hogy robbantgasson, ezért hiába zárják el, az nem elég, mert lazán kisétálna a börtönből, ha azt is felrobbatja. Külön szervezet, és sok pénz kell ahoz hogy a hasonló bünözőket kordában tartsák. "
--- Idézet vége ---
Nade pont az állam mondja, hogy SB kiégette az erejét. És nem is úgy tartják fogva, mint egy szuperhőst, hanem csak úgy beqrva a többiek közé. (Ha netán kiderülne hogy mégis maradt valami rejtett képessége... hát az csúnya lenne!)
Azon se csodálkoznék, ha SB-t csak mint csalétket tartanák fogva. Kegyetlenkednek vele, és gondoskodnak róla, hogy az ex-F4 és ex-Bosszúangyal Amazon mindent tudjon. Hátha elköpi valakinek... hátha AK megtudja... hátha lecsap a börtönre az Ellenállás... és akkor a felszabadító hősök ellen - akik ezzel nyilvánvalóan törvényt szegnek! - előrántják az eddig titkolt Őröket / kormányhű szuperhősöket / Chemotoxot...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése