HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
elwood:
--- Idézet ---Carrie Fisher: "És most téged, Rozsomák, azaz Jake... és azt a hülye mutáns képességedet... izé, bátyádat..."
--- Idézet vége ---
Istenem, végre egy művelt társaság!
Regnar: Ha a Marvel nem is közöl eladási adatokat, a Diamond azért időről időre lehozza az eladási top 100-at. Igaz, ebből darabszámra nehéz következtetni, de a tendencia látható.
regnar:
Igazából azt is látni kellene, hogy hogyan alakulnak a Marvel bevételei. Vagyis jelentett-e növekedést a Civil War, mint jelenlegi egyik húzósorozatuk. MErt lehetett az is a cél, hogy egyes címek eladásait növelni tudják, azáltal, hogy szétszórták a történetet néhány cím között. Tehát én kíváncsi lennék arra, hogy növekedett-e mondjuk a Wolverine eladása. Lehetett az is a cél, hogy pl olvasókat az Amazing táborából arra sarkalljanak, hogy megvegyenek eddig nem olvasott füzeteket, és adott esetben rákapjanak az ízére..
Csak a Marvel nyilávn nem fog eladási adatokat közölni...
Micho:
--- Idézet ---Lehet hogy az egész CW-nek az a célja, hogy a képregény-olvasók USA-n kívüli táborából kiirtsák a hányingert Amerika Kapitány ellen?
--- Idézet vége ---
elképzelhető ha nem ő vezetné az ellenállást, akkor még én is összetépném az AmiKapi-s pólómat szóval biztos ezért rakta a Marvel Vasfejet a reg-tábor élére és nem fordítva
kontinuitással meg szerintem nem érdemes foglalkozni... elvileg a New Avengers sorozat is "fél évvel később" játszódik jelen eseményeinknél, mégis a CW-nél egy időben vannak. de biztos én maradtam le valamiről
--- Idézet ---Az illuminatit kicsit nemértem
--- Idézet vége ---
mit nem értesz rajta kicsit? d-mon jól mondja
d-mon:
vannak errefele összefoglalók is.ha nem érted olvassad el.ha még mindig nem érted akkor benned van a hiba
Rick Jones:
A legjobb ,amikor mind a hárman,akikkel kibaszott a Megtorló(Rozsi,Pókember,Daredevil) véget akarnak vetni a pályafutásának!!!
Mondjuk,amikor a Pókival cseszett ki,azt nem láttam,de a többi kettőnek ,nyomós oka van rá,hogy visszaadjík,amit kaptak!!!
NA jóvan inkább térjunk vissza a CW-hez,mert még valaki a fejunket veszi!
Az illuminatit kicsit nemértem
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése