HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Október 22., 11:41:37 ---Viszont az eddigi poszterek mind témájukban, mind a rajzot illetően teljesen megegyeztek az eredeti történetekkel. Az Armor Wars már határeset, az Infinity Gauntlet és a Planet Hulk meg tök más, főleg ez utóbbi. Csak annyiban hasonlít az eredetihez, hogy ebben is van Hulk, ami azért nem sok. De az eredetiben se dinoszaurusz, se sok Hulk, se barbár Kapitány nem volt, aki ráadásul a CW végén meghalt és a Siege-ben tért vissza, szóval igazoltan hiányzott.
--- Idézet vége ---
de Steve most meg 90 éves és FalCap van.
Amúgy az Armor Wars borító csak szerintem nem túl jó? Valahogy a pózok olyan erőtlenek. Szép az árnyékolás de az egésznek olyan fél amatőr hatása van. Mondjuk ami preview oldalakat láttam a Superior Iron Manből az se nyűgözött le.
zajrus:
Meg az Infinity Gauntletben mintha kicsit több ékkő lett volna, nem? :D
Inner Circle:
Viszont az eddigi poszterek mind témájukban, mind a rajzot illetően teljesen megegyeztek az eredeti történetekkel. Az Armor Wars már határeset, az Infinity Gauntlet és a Planet Hulk meg tök más, főleg ez utóbbi. Csak annyiban hasonlít az eredetihez, hogy ebben is van Hulk, ami azért nem sok. De az eredetiben se dinoszaurusz, se sok Hulk, se barbár Kapitány nem volt, aki ráadásul a CW végén meghalt és a Siege-ben tért vissza, szóval igazoltan hiányzott.
Balakin:
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Október 21., 22:36:11 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 21., 22:14:56 ---
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Október 21., 21:52:14 ---Hááát ezek nem tűnnek reprintnek vagy tévedek?
--- Idézet vége ---
A Marvelnél tényleg mindenkinek elment az esze?!? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Szerintem fix, hogy ez egy időutazós sztori lesz, ahol ezeket mind végigjárják valami alternatív világban. Gondoljatok bele ennyi event ugyanazokkal a szereplőkkel nem hogy nem kivitelezhető, de pénzügyileg sem érné meg.
--- Idézet vége ---
vagy ez vagy a reprint lesz a helyes megfejtés.
Egyéb esetben meg menj haza Marvel mert részeg vagy. Bár ilyenek láttán valószínű, hogy már olyan részeg, hogy haza se tud menni.
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 21., 22:14:56 ---
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Október 21., 21:52:14 ---Hááát ezek nem tűnnek reprintnek vagy tévedek?
--- Idézet vége ---
A Marvelnél tényleg mindenkinek elment az esze?!? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Szerintem fix, hogy ez egy időutazós sztori lesz, ahol ezeket mind végigjárják valami alternatív világban. Gondoljatok bele ennyi event ugyanazokkal a szereplőkkel nem hogy nem kivitelezhető, de pénzügyileg sem érné meg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése