HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
még mindig nem értem akkor kaine írja a listákat tetszése szerint??? (ne üssss vicc vóóót )
Micho:
--- Idézet ---de hogyha összetudja gyűjteni, az összes pókos címet (még a legpiszlicsárébb címeket is)
--- Idézet vége ---
látom, nem érted én ezt egy bazinagy listáról ollóztam ki (az első 25-öt) ami többszáz címből áll és gondolom kaine, ha ugyanezt nézi, onnan válogatja ki a pókcímeket.
--- Idézet ---Akkor én vagyok láma, hogy nem találtam meg a listákat
--- Idézet vége ---
nah, hogy regnar se keseregjen, íme az adatbázis, hogy tiszta legyen a kép
alul keressétek a hónapokat, ott lehet mazsolázni
(hogy Mazsola? ja igen, lesz. csak qrvára nem volt még rá időm )
Punkológus:
de hogyha összetudja gyűjteni, az összes pókos címet (még a legpiszlicsárébb címeket is), akkor ezzek szerint a Marvel kiadja időröl-időre az eladási listáit
--- Idézet ---McF-nél legalább iszonyú jó jelmezes rajzok voltak...
--- Idézet vége ---
Mármint, ha az elötte lévő rajzolókkal hasonlitjuk össze...
Ramos által rajzolt Pókembercímek máglyályán kéne elégetni azt aki, engedte, hogy rajzolja
--- Idézet ---pl. kétszer akkora a lábfeje mint a feje
--- Idézet vége ---
fej fej, nem mindegy?
Micho:
--- Idézet ---Lehet. lehet, bár az ő listáján általában az összes Pókcím szerepel
--- Idézet vége ---
mivel Pókfan, ezért nem lep meg, hogy azokat gyűjti össze
--- Idézet ---Ramos-ról az a véleményem, mint McFarlane-röl, oltári szarul rajzol, de azt stílusosan csinálja
--- Idézet vége ---
igen, de nálam még Ramos annyival hátrébb van, hogy ő a szuperhős alteregókat is elrontja, McF-nél legalább iszonyú jó jelmezes rajzok voltak... ő csak a civil arcokat kúrta el.
Ramos: itt pl. kétszer akkora a lábfeje mint a feje
báááámul
Punkológus:
--- Idézet ---asszem ezeket ránthatja elő
--- Idézet vége ---
Lehet. lehet, bár az ő listáján általában az összes Pókcím szerepel, pl. Póklány is, ami ugye nemhogy a top25-ben, de még a top100-ba sincs benne Ramos-ról az a véleményem, mint McFarlane-röl, oltári szarul rajzol, de azt stílusosan csinálja engem az zavar rohadtul, hogy kurvára kiemeli a csuklyásizmot, a vállat meg lenyomja
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése