HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1456/1662) > >>

d-mon:
nekem semmi bajom az ultis Bagley-vel,pedig mindenki őt baszogatja most. pár rajza kifejezetten szép. (igaz hogy pár nézhetetlen,de azokat nem kell nézni  )
a hülye tinimagazinokról meg annyit,hogy a környezetemből mindenkit átszoktattam róluk pókemberre    

Pádi:
Sértegessétek csak a Ramos féle stílust sértő szavaitok nem éri el fülem, nekem akkor is etalon.  
Kifejezetten az tetszik benne hogy eltúloz.
Ha hiperrealisztikus dolgokat szeretnétek olvassatok fotóképregényt.  
Találtok egy csomót a hülye tinimagazinkoban.  
És Bagley amit az Ultimateban teljesített egy kalap szar. Régebbi rajzai tetszenek.
Ha adnának neki egy kicsivel több időt akkor jobb is lehetne.

Punkológus:
Az Ulti-Bagley-t már én sem szeretem, máskülönben gyönyörü rajzai vannak. Buttler-t is szeretem, de nálam Bagley beelőzi. Butler néha (oké, ritkán) úgyrajzolja meg a szereplőket, mintha gumiból lennének

+++

Jó, rendben. McF-nél egy kicsit túlzóan bántó voltam  Számitógépes szinezéssel (pl Spawn) gyönyörü, de a Pókemberben nem tartottam etalonnak se akkor, mikor először láttam, se most. A Spawn-nál természetesen leesett az állam.

Gabe:

--- Idézet ---Szerintem McFarlane jól nyomja. nekem legalábbis nagyon bejönnek a rajzai. Na jó, néha kissé elveti a súyt, de nekem egyik kedvenc rajzolóm 
--- Idézet vége ---
Áhh, végre valaki  

Én meg nem mertem bevédeni McFarlane-t, mert féltem hogy lehurrogtok   .
Szerintem van igazság abban amit mondtok rólla, de egy "csöppet" túlzás leszarozni     . Ezekkel a kis hibbákal is -szerintem- de azért letett valamit az asztalra.

Nekem Turner a kedvencem, kár hogy nem a Marvelnél dolgozik, kiváncsi volnék egy pókiból mit tudna kihozni, --- na jó, bizonyára csúszna vele  --- akár itt a CW-ben is... Mindenesetre ő meg McFarlane nállam ott van a top5-ben.

Micho:

--- Idézet ---Én mindig is a stílusutódjára, Bagley-ra tettem a voksomat
--- Idézet vége ---
én meg az ő stílusutódjára, Butlerre  
kár, hogy olyan keveset rajzolt
de a 90's Bagley-t én is imádom, de nála is a civil arcok, főleg Peteré, néhol olyan nyomi tudott lenni.

--- Idézet ---Örülök, hogy egyáltalán van
--- Idézet vége ---

de egy nyomorék kép van a belső borítón!!!    

najó  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése