HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1454/1662) > >>

Micho:
a Civil War kiszolgálóból egy emelettel feljebb  

Silver:
Szép napot. Vki árulja el nekem hogy honnan lehet tölteni pontosan a CW-t.Előre is thanx

Daredevil:
Nekem annyira nem jött be McF stílusa, ce Ramos és Romita Jr.-t úgy vágám ki Japánba, hogy 2-szer pattanak. Az bűn, amit a képregény terén csinálnak.

regnar:
Üssetek agyon, de szerintem a borítón jól néz ki Pókember. Venom egy rakás ..., de Póki jól néz ki. Érdekes ez a stílus..

Ha ezek után még valaki szóba áll velem      , akkor elmondom, hogy nekem McFarlane-től legjobban az HBO számára készített SPAWN animációs sorozat tetszik.. MEg Spawn.  De ha jól tudom volt neki Batmanhez is némi köze...

kaine:

--- Idézet ---Hihetetlen!!  
nem is értem, a szakértő ezt hogy engedhette meg  
--- Idézet vége ---
   Én se értem. Szerintem már ott volt, amikor az a szakértő a helyszínre érkezett.  

--- Idézet ---Butler néha (oké, ritkán) úgyrajzolja meg a szereplőket, mintha gumiból lennének
--- Idézet vége ---
Á, csak a latex ruha miatt néz ki úgy...  

--- Idézet ---Ha hiperrealisztikus dolgokat szeretnétek olvassatok fotóképregényt.
--- Idézet vége ---
Igaz, Ramos épp csak egy hangyaf*szányira áll a hiperrealisztikus megjelenítéstől.   Mondjuk úgy, hogy a paródia nem egy Pókember vezető címébe való. Meg hát ez alapján lehetnének pálcikaemberek is akkor...  

--- Idézet ---És akkor itt van McF ő mind írónak, mind rajzolónak oylat produkált amit más soha sem fog. Meg azér azokat a civileket is megrajzolta baromi jól. Itt mindenkinek ízlésficama van?
--- Idézet vége ---
Nem, csak egyikünknek.   Írónak csapnivaló, a civil arcai meg... na jó, hogy ne a levegőbe beszéljek, számomra mindig is ez volt az "etalon" tőle...

http://clones.uw.hu/who.JPG

Na ki lehet ez?

--- Idézet ---Venomnak répa van a szájában ?
--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése