HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1453/1662) > >>

d-mon:
szerintem a szupergonoszok maradnak regisztrálatlanul.
daredevil ruhájában lehet foggy van.elükldte őt Matt,hogy legyen ott...
az a pókember borító katasztrófa.főleg póki térde.úristen  

regnar:
Engem sokkal jobban érdekelnek a szupergonoszok. Hogy ki lesz az aki "legalizálni" akarja magát és regisztrál, és ki lesz az aki harcol, valamint, hogy adott csoporton belül egymásnak esnek-e a jófiúk és a rosszak. De úgy keményen, nem csak egy-két tasli erejére.  Persze néhányukról már tudunk, de azért maradtak szép számmal szupergonoszok.

Micho:

--- Idézet ---Engem az is érdekelne, hogy Daredevilt hogy fogják belekötni a CW folyamba (most éppen börtönben van .. még..)
--- Idézet vége ---
erről már írtam, hogy olvastam  
szal Joe Quesada nacccságos úr úgy nyilatkozott, hogy a jelenlegi DD cím pontosan egy időben játszódik a CW-vel. így DD álarca mögött "biztos" nem MM van.

a kontinuitást meg asszem a Marvelnék kidobhatjuk az első kukába, amit látunk

peredik:
A időrendről csak annyit, hogy a Vasember sorozatban Nick Fury aktív a SHIELD élen, holott a Civil War óta illegalitásban van..., de pókember meg már az IronSpidey jelmezt viseli.

Már gondolkoztam azon, hogy mondjuk az Onslaught-tól kezdve a nagyobb Marvel címet sorba raknám, csak mindeddig nem vitt rá a lélek. Meghát kicsit reménytelennek tűnik.

Engem az is érdekelne, hogy Daredevilt hogy fogják belekötni a CW folyamba (most éppen börtönben van .. még..)

Inner Circle:
Valójában Barry Windsor-Smith (vagy Barry-Windsor Smith?  ) az etalon, bár gondolom ő még a jelenlevők egy részének születése előtt alkotott igazán

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése