HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1452/1662) > >>

kaine:
Az a fura, hogy épp most találták ki, hogy Pókembert is visszaviszik a 60-as évekbe megint, visszacsinálnak vele mindent, de ezek után nem hinném, hogy újra elköltözhetne May nénivel valahova külön, most már mindig Ironnál kell laknia vajon? Amíg jól össze nem verekednek egyszer.    "Csak azért hívlak főnöknek, mert tudom, hogy idegesít, de nem éld bele nagyon magad!"  

elwood:
Ramost én is csipázom, a sok tökéletes és unalmas klisékért rajogónak csípje csak a szemét a rajzaival!  Ramos a comic legszebb hagyományait eleveníti fel, mikor még a comic meg a cartoon karikatúrát jelentett.

Egyébként sem tudom, mi az a nagy felhajtás a Pókarc körül. Ha ő egy zászlós hajó, akkor legyen a neve Titanic én meg leszek a jéghegy. Nincs vele semmi bajom, ő sem isten, sem szent, mindenkinek legyen róla saját koncepciója, minél egyedibb, annál jobb.

Mellesleg aki realitást vár egy képregénytől, az ne Pókembert-Marvelt olvasson... szerintem. Vagy a realitás a túlméretezett szuperizmokat, melleket, seggeket jelenti, ahol mindenki "tökéletes" alakkal bír, akinek még álmában is minden izma megfeszül?  

McFarlane-t nem szeretem, nem is szorul a védelemre, azt viszont a javára tudom írni, hogy amellett, hogy jók a karikatúra stílusú rajzai és (Ramossal együtt) ezek jó kontrasztban állnak az általuk rajzolt, gyakran sötétebb hangvételű munkákkal, van merszük, és képesek csúnya karaktereket is rajzolni. Jim Lee-től és Turnertől ilyet még nem láttam. Se öreg, se ronda figurát, amire azt mondam volna, hogy igen, ez el van találva. És ilyen szempontból Lee és Turner kevesebb a szememben, mint mondjuk Ramos, Tim Sale, Madureira, Chris Bachalo vagy Todd McFarlane (a sorrend és a lista nem végleges).

Ja és a nagy szemek, nem anime-manga találmány. Ezt speciel nyugatról lesték el, a Disney rajzfilmekből és más mesékből.

Daredevil ügyben: A Lying in the Gutters-ön olvastam, hogy volt egy Spoiler a Civil War 1-ben, ahol lehetett látni, ki az új Fenegyerek.

Spoiler:

Iron Fist vagy Vasököl vagy ahogy hívják

Spoiler vége

Aztán kijött a Civil War 1. Director's cut, és közben megkezdődött a ködösítés, és a különböző amerikai fórumokon bedobtak még 4-5 lehetséges jelöltet az új Daredevil címre, de azt mondják, a DD #87. számából minden kiderül. Részletek a honlap tetején itt.

elwood:
javítva

regnar:
Mint írtam néhányukról tudunk, itt a Thunderboltsra céloztam   , de ez nekem kevés   szupergonoszokat még.

peredik:
A szupergonoszokkal kapcsolatban lásd Thunderbolts.

Az a Daredevil nem lehet Foggy, ez egészen biztos, pláne ha párhuzamosan történnek az események...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése