HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1450/1662) > >>

regnar:
Micho ez hányadik szám?
Ez a fej Rozsitól.. kész vagyok tőle.    A hősszerelmes.

Nos igen az elég bénán jönne ki, ha egyik oldalról a másikra Peter hazaér és egyszer csak .....

Én arra gondolok, hogy Peter most már leleplezve magát kormányzati hivatalba kerül (Persze Stark hátszelével) és egyre kevesebbet van otthon, megfertőzi a politika és valakinek vígasztalnia kell az asszonykát.

És a legvégére kiderül, hogy az egész CW csupán Stark terve volt, hogy megszerezze MJ-t  

Punkológus:
Persze, nyilván ha sokkolni akarnak és új helyzetett teremteni, akkor a rokonaival csinálnak valamit. Én csak azt mondom, hogy ha MJ megcsalná Petert, akkor azt nagyon finoman kéne adagolni és egy teljesen hihető (és Nem Hihetetlen  ) ok-okozati levezetést gyártani hozzá. Stark meg mindegy. Ő úgyis akkora geci, hogy biztos bekavarna

Micho:
hehe  

regnar:
Pedig ha egy ember - most tegyük fel Pókember - életét akarják megbolygatni, akkor a közbetlen hozzátartozókkal kel valaminek történnie ami kiválthat dolgokat belőle- ez már megtörtént Ben bácsi esetében és talán van most rá esély hogy újra megtörténhessen, csak az a gond, hgoy annyi az alternatív cím, hogy már azt sem tudni lassan, hogy Pókiban melyik a "hivatalos" vonal...

Daredevil:
Ezt megnézném. Marha jó lehetet. És végre Logan szív.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése