HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
Hát nemtom :D Az első kettőre még legalább szívvel-lélekkel mondhattam, hogy böá, de erre csak egy meh futotta :D
Farek:
Azt kell, hogy mondjam, hogy az eddigi 3. részből még az Axis 3. része tetszett a legjobban nekem. Ami sokat elmond az egészról... :dry:
KiD:
Hát az AXIS 3 vége szvsz borzalmas volt. Ha saját karaktereikből nem néznek ki többet a Marvelnél, mint hogy annyi belátás szoruljon beléjük, hogy talán először meg kellene győződni arról, hogy az egészen eddig gyepált über-szuper gonosz vajon tényleg ártalmatlan-e már teljesen, AZTÁN, hogy tényleg benne van-e Xavier, és csak AZTÁN kitalálni hogy hogyan kéne őt onnan kiszedni, akkor nekem miért kéne belőlük többet kinéznem. :rolleyes: Rohadt mutáns csürhe, fúj...
zajrus:
Hát jah már léphetnének igazán a Pókok :D
Amúgy Evan-ból Apokalipszist gyártani a legnagyobb faszság, ami csak létezhet :/
Inner Circle:
Most a Spider-Verse-ben tényleg egy farsangra készülő nehézbúvártól és egy halom Pokoltűz Klub-maskarás idiótától kéne összecsinálnia magát az olvasónak? A "Spider-totem" szöveg nem rossz, de ezek a félmajmok minél több Pókembert ölnek meg, annál szánalmasabb az egész.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése