HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
dr samson:
Na srácok milyen az új cw aláírásom? Akárki akármit mond, ő a legnagyob és legjobb magyar politikus!
Micho:
hej fíriszek meg purnácok főleg Simson kérésére készült pár új banner, a kiszolgálóban megtekinthető... most már több, mint 100 db van de még mindig nem elég úgyhogy aki akar magának csinálni a jövőben bannert, betettem oda egy zip-ben az "alap"-ot, csak képet kell beillesztenie valami képszerkesztővel (PS javaslott) és kész
Simson:
Firísz: Ennek nincs külön magyarázata, leginkább a "favágó" lenéző szó helyett szokták mondani, de aztán jó hangzása miatt elterjedt a fiatalok között és így mostmár ha így köszönsz: Szevasz Firííííísz!!! Szevasz PurnáC!!!!! akkor azu annyit tesz: Szevasz te köcsög (baráti értelemben)
Na vissza a témára: Engem azért bánt hogy HULK nem tér vissza, bár végülis így van jövője a storynak mert Hulk talpa alatt nem maradt volna egyben
Punkológus:
Mindig tanul az ember... én példul még azt se hallotam, hogy firísz
Simson:
Hát csábítani nem tudtam, folyamatosan prószálom, de az admin (az egyik haver) azt mondja, hogy csak a saját oldalára van ideje, a másik meg azt mondja, hogy csak azért fórumozik mert megígérte az adminnak, képregényeket meg csak olvasni szereti. De az utóbbi lehet regelni fog. 45% az esély.
Purnász: Leginkább purnácnak ejtik, egy 2006-os tanyasi szleng, amit az idióta csávók (mint én) mixelés vagy bulizás közbe nyomnak be. Jelentése: Király, Cool, Fasza, Firísz
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése