HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézet ---Ja és hogy megint Vas mellett szóljak... nem verte pépesre. Csak a rebootolás után támadt neki. Akkor meg volt rá oka
--- Idézet vége ---
Szerintem arra, hogy egy csúcstechnikás gyilkológépben ülve hátulról támadj egy fegyvertelen emberre, aztán ahelyett hogy le-elektrosokkoznád vagy tarkón legyintenéd hogy összeessen, vagy elrepülnél vele a legközelebbi helikopterig, módszeresen ütöd és vered; nem lehet indokot találni. Ja és ugye a barátodról van szó, akinek ötszázszor megmentettétek az életét, és fél perccel azelőtt még arról papoltál, hogy de jó lenne megegyezni... AK, miután kiütötte a nyitott sisakos Vasembert, talán még beletaposott a sisakjába vagy arcon köpte Tonyt? Nem: ő azonnal és a lehető leggyorsabban kiütötte. Vasembernek is ezt kellett volna tennie. De ez nem harc volt, hanem egy elborult elméjű pszichopata őrjöngése. Pedig nem vagyok nagy AK-fan...
Gabe:
--- Idézet ---olyan gyík volt, hogy sérvet kapott legózás közben
--- Idézet vége ---
ez durva
--- Idézet ---Szóval Vasfej tett többet az erejéért kettejük közül
--- Idézet vége ---
arról ne is beszélve hogy van "némi" erő különbség kettejük között, ha reállisan nézük, akkor Vasember félkézzel, félálomban hazavágná Kapit.
Itt van egy "kis" info az erejükről: (Qva jó az új adattár )
Amerika Kapitány
Vasember
Kis túlzással élve, Kapi éppenhogy felemeli a páncélban lévő Vasembert, (362Kg-t tud kinyomni, vasember meg páncélban majd 200kg) míg vasember kinyom 100T-t. És lehetne sorolni a különbségeket, kapi mellet csak a reflexei szólnak maximum, semmi más.
Viszont vicces a dolog, hogy a két csoportot két olyan ember vezeti, aki nem rendelkezik semmiféle szuperképességgel. De mível kapot mindenképp be akarják reggeltetni, ezért arra a következtetésre jutottam, hogy senki nem fog elmenni havatlapátolni, a Regisztrációs törvény mindenkire egyformán vonatkozik, szupererőtöl függetlenül.
Daredevil:
Az megint más kérdés, hogy Vasgolyó mennyire érdemelte meg az erejét.
Inner Circle:
--- Idézet ---"Én a Kapot általában véve kedvelem, Vasfazeket, meg egy műműjer hülyének tartom, aki a páncélja nélkül halálra van ítélve. Megnézném, hogy vigéckedne, a Kap ellen ha nem lenne rajta a páncélja."
--- Idézet vége ---
Na-na! AK a háború előtt olyan gyík volt, hogy sérvet kapott legózás közben, és olyan is maradt volna, ha tele nem nyomják szteroidokkal (aminek valami vicces nevet adtak, hogy legyen olyan ciki). Csak azóta olyan menőcsávó. Vasfej mégiscsak saját maga hozta össze a páncélját, ráadásul nem is a legjobb körülmények közt, hanem egy Vietkong fogolytáborban. Szóval Vasfej tett többet az erejéért kettejük közül.
Daredevil:
Teljeséggel igaz. Én a Kapot általában véve kedvelem, Vasfazeket, meg egy műműjer hülyének tartom, aki a páncélja nélkül halálra van ítélve. Megnézném, hogy vigéckedne, a Kap ellen ha nem lenne rajta a páncélja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése