HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---itt inkább póki viselkedése volt szenyó.
--- Idézet vége ---
szerintem is. ha Pókfej nem csinál egyhamar egy pálfordulást, akkor én 2006-tól lemondtam a hálófejűről ez már nem az a hős, akit én szerettem
Gabe:
Ne agódj, ha visszajön Hulk, jogosan fogja Vasembert hátsón rugni Szerintem ott majd elégtételt kapnak a Kapi rajongók...
Jog: elég hosszasan belemehetnénk a dologba, meg aztán nem is hírós témában alakult ki, de az eszmefutatásban határozottan van valami. (azért én a Hitleres kijelentéstől határozottan elzárkoznék ). Ha végül Galactus bejönne, és kicsinálna minden hőst, az ő szempontjából joga lenne hozzá. Kb. olyan mint amikor egy csapat Oroszlán levadászik egy gazella kölyköt, és megeszik. Szemétség, de valamit enniük kell. Erre vonatkozik az erő=hatalom=jog ez kb. így müködik az országok között is, és nem hinném hogy ez valaha is változni fog. És érdekes, mindig csak a "gyengék" emelik fel a szavukat a dolog ellen (mi mást tehetnének, ki szeret szívni?), ha valaki nyeregben van, annak tökéletesen megfelel minden.
Ha Kapi nyert volna, ( ) akkor senki nem kérhetné számon hogy hogyan. Nem pusztán izomban nézzük az erőt, sok minden beleszámít még. Szerintem a rebootolás nem volt szemét húzás, mível valamennyire helyrebillentette az erőviszonyokat, itt inkább póki viselkedése volt szenyó.
Inner Circle:
--- Idézet ---Ez ide is igaz, Vasembernek megvolt az ereje, hatalma ahhoz hogy így bánjon Kapival, tehát joga is volt hozzá, más törvény nincs.
--- Idézet vége ---
Hujj, hujj, hujj! Gyerekek, mióta keverjük össze az erkölcsi, a jogi és a fizikai-naturális fogalmakat? Mióta jelent a lehetőség egyben jogot is? Ez rohattú' nem így műxik, még szjupperhíróknál sem. Hiszen akkor Jenkitány is "jogosan" mázolt be a vasfejűnek, oszt' mégis megsértődtek érte a haverjai
Punkológus:
Az igaz viszont Steve bárkit a sírba tud kergetni a hősieségröl szóló, a szabadságról szóló és a gonoszfikázó hőbörgéseivel. Apropó, jelenleg, hogyan áll Tony szív-ritmus szabályozása, még mindig rosszalkodik a vén alkesz ketyegője?
Simson:
--- Idézet ---Oké, de ha a 2 embertöl mindent elveszünk, akkor AmKap nyer, kivéve ha Tony beveti az alkoholgőzös, büdös lehelletét Tony semmit sem érne Steve ellen egymagában és ezért kissebségi komplexusai vannak
--- Idézet vége ---
Figyi, ha Steve-től is elveszik a szuperképességét az olyan mintha két kis iskolás kölök összeverekedne, hogy kié a csoki. Kapi lehet egy nyegle könyvmoly lenne, míg Tony kezében az üreges whiskeys üveg is halálos fegyverré változik ha részeg (bár kitudja Steve Rogers mit csinálna az 500 oldalas nagy képes lexikonnal )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése