HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Hulkról kihagytad, hogy alternatív idővonalakon világokat foglal (Future Imperfect). Talán ezért is kellett most kilőni az űrbe, mert féltek, hogy egymaga elintézi az egész Polgárháborút a maga "Hulk SMASH!" módján...
Inner Circle:
Na igen, csakhát Rozsi úgy jelent meg először, mint aki méltó ellenfele a Hulknak, Hulk meg azóta már hegyeket emelget meg 5mp alatt visszanöveszti a szétégetett testét, úgyhogy Logan sem maradhat le a fegyverkezési versenyben...
talgaby:
Bár nem teljesen emlékszem a The End végére, de nem az az utolsó kocka, hogy a halott testvérét tartja a akrjaiban, mkor befutnak a zsaruk? Mert aakor szerintem ot se halt meg. Egyébként tényleg eléggé kezdi megközelíteni a Mr. Immortal II nevet, mióta így befutott, és nem merik komolyabban bántani, nehogy a rajongóknak ne tetszen, hogy egy fogyatékos Rozsi bénázik fél számon keresztül.
Micho:
ez a tápos öngyógyítás már elég kamu... valóban, a Pókemberes vendégszereplés környékén, mikor mérgezett nyilat kapott be valami kóbor nindzsától, azt is csak jó sokára tudta kiizzadni egy kukában... az tényleg hihetőbb volt. meg amikor Kitty átszúrta, az is jól le volt vezetve... de most... egyszerűen halhatatlan.
árulja már el nekem valaki, hogy Rozsó a The End végén hogy halt meg, ha meghalt?? ezek után el nem tudom képzelni
talgaby:
Rozsomák regeneráló képessége legnagyobb mértékben az írótól függ. Elvileg egy végtag újranövesztése órákig, vagy napokig is eltarthat nála, de ha az író úgy gondolja, akkor hipp-hopp 2 másodperc az egész. Hogy kinek mi tetszik, az más tészta. Én inkább a lasabb, "reálisabb" verziót kedvelem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése