HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
köszi a tippeket, Daredevil, de már szerintem egész sok banner készült eddig, és nem indokolja semmi az újak készítését, mivel még azokat se használták el... nincs annyi ember itt mindenesetre oda van téve az "alap" aki akarja, megcsinálja magának
Daredevil:
Mivel én egyáltalán nem értek semmilyen képszerkesztőhöz, ezért adok néhány ötletet, hogy kivel lehetnénk még: Póklány, Hiúz, A-Next, B2, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, A Terminátor, Conan, Rambo, Alien, Predator, Ellen Ripley, Berény Miklós, Berény, András, Magdi néni, Bloodrayne, Sam Fisher, Lara Croft, Autu a Szemlélő, Marv, Hartigan, John McLane, Vörös Szonja, Spawn, Kity Pride, Angyal, Charles Xavier, Feketefene, Stan Lee, Vin Diesel, Kardfogú, Léderer Ákos, Knézy Jenő, Vágó István, Nicolas Cage, Szellemlovas, Ben Affleck, Xéna, Célpont.
Majd ha eszembe jut valami, akkor még írok.
Micho:
fingom sincs ilyen későn... Trollnak viszont sikerült végre frissítenie, a CW-ben fegyverszünetet hirdetek ki
egy izmos képregényadag ment fel, nyomás tölteni és véleményezni
Punkológus:
Bocs a floodért.
A New Avengers 21-ben azt nem értem, hogy Pym miért hívja ki AmKap-ra a hatóságot? Akkora már elfogadták a regisztrációs törvényt? Vagy Hill parancsnoknő külön elfogatóparancsot adott ki ellene még a hatálybalépés elött?
Punkológus:
Azért tegyük hozzá, hogy nem ez az eredeti címe
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése