HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Pádi:
Utánanéztem. Persze. Nyáron lesz Secret Wars ahol különböző realitások hősei csapnak majd össze, és egy jó évig tart majd.
Balakin:
Ne becsüld alá a rajongókat. Sőt, a nem rajongókat se. Nagyon sokan irtóznak a változás gondolatától, még ha az folyamatos is (mint Peter felnőtté válása) nem pedig hirtelen (mint pl a Peter-Doc Oc csere). A nem rajongók meg szeretik ha 5 évente egyszer belelapoznak egy Pókemberbe, akkor még mindig Peter a főszereplő és még mindig nincs pénze lakbérre. Ettől megnyugszanak, visszarakják a polcra az issue-t és élik tovább az életüket. Ha véletlen valami megváltozott, akkor azonnal mennek fenyegetőzni a twitterre.
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2014. Október 30., 23:35:11 ---Szerintem igy is lehett volna izgalmas sztorikat irni, nem pedig megfutamodni a felnott es csalados Peter Parker gondolatatol, mert hogy azzal a rajongok "nem tudnak azonosulni" :-\
--- Idézet vége ---
Ráadásul ez akkora faxság, mint ide Nagykáta. A rajongók ugyanúgy idősebbek és családosak lettek. Az ifjabbak meg már úgy ismerték meg. Szóval ez bullshit, valami retroállat akarta ezt.
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Október 30., 15:08:07 ---Ennek de örülnék. Basszus.
--- Idézet vége ---
Igen, ezt en is nagyon tudnam kajalni :cool:
Ha nem b@sztatna a Marvel allandoan a 616-os status quo-t, akkor a klonsztorik utan szepen ide futhatott volna ki a tortenet... Peternek egy remek csaladja van, es zajlik az elet. Szerintem igy is lehett volna izgalmas sztorikat irni, nem pedig megfutamodni a felnott es csalados Peter Parker gondolatatol, mert hogy azzal a rajongok "nem tudnak azonosulni" :-\
Pádi:
Nekem ez valamiféle nagy eventnek tűnik megen, csak ezekkel a teaserekkel vezetik fel, talán valami alternatív realitásokkal kapcsolatos, hamár eddig is azokba futottak ki a történetek. A Time Runs out tudtommal novemberbe kezdődik és pont nyárra lesz vége.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése