HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézet ---Na arra a lila Vasbaromra kíváncsi vagyok.
--- Idézet vége ---
Tán az az igazi Vasember volt, csak Hulk már lilára verte?
Daredevil:
Na arra a lila Vasbaromra kíváncsi vagyok.
talgaby:
Reed Richards érvei tiszták, egyszerűek, logikusak és analitikusak, valamelyik számban elő is adta Ben Ulrichnak. Természetesen tökéletesen kihagyta a számításaiból, hogy emberekkel van dolga, nem elvont fogalmakkal, de ő a jelek szerint tényleg hisz az egészben. Amazon meg félig igen, félig nem. Ugyebár Jenként segít az Új Harcosoknak... Ms. Marvel azért tagja a regeseknek, mert ő tényleg csak egy katona alapvetően, szereti, ha parancsokat követhet. Hank Pym mindig is tartozott valakihez, szerintem nagyon nincs is a tudományon kívül önálló gondolata. Egyelőre ennyi jut eszembe. Ennyi magyarázat tehát már lehetséges. Bár lehet, hogy a végén kiderül, hogy mindenkit agykontrolláltak, a Marveltől ez is kitelik...
Inner Circle:
--- Idézet ---Namost ha van egy gonosz Tonynk, aki ráadásul egy ideig a Shield vendégszeretetét is élvezte, akkor nem lehet, hogy...?
--- Idézet vége ---
Jó, akkor a rozsdakupac foghatja arra a szégyenteljes szereplését, hogy egy gonosz ikertestvére volt az, nem ő. És a többiek mire fogják fogni?... Pókembernek mondjuk épp elég klónja van, de Reed Richards, Amazon, többiek?...
d-mon:
de könnyen meglehet hogy...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése