HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1402/1662) > >>

Punkológus:
Egy gonosz Vasember dolgon, már én is gondolkodtam, hogy mivan hogyha egy szuperbűnöző, aki átvette a helyét, stb, stb... ezer ilyet láttunk már. De van egy kizáró ok, mégpedig a póköszön, ami többtucat alkalommal jelezte már a hasonl eseteket. Szóval szvsz Tony=Tony

d-mon:
én már olvasni akarooooooooooooooooom

Gorgonita:
Spidey-nek nagyon nagy dolog, hogy életében először tisztelik, büszke lehet magára -m.-j. és may néni előtt. Ugyanakkor már agyal rajta, -ha jól emlékszem épp a radarkodás közben - hogy megér-e ez neki ennyit. -de ezt majd Regnar pontosabban lefordítja.

talgaby:

--- Idézet ---1.Mi az, hogy MTU-szám?
2.Miért ne volna köze a CW-hez?
--- Idézet vége ---
1. Marvel Team-up. Két (esetleg több) hős összefog, és jól megment valamit. Néha egy kicsit bunyóznak is előtte, csak az íze kedvéért.  

2. Azért, mert a Civil War sem az atyaúristen, jó pár Marvel kiadvány, ami a 616-ban játszódik, egy picit se foglalkozik vele. Előtte játszódó sztorikat közölnek, és ha majd lement, akkor hirtelen váltanak az utána lévőkre. A MTU is egy ilyen kiadvány.  

Remélem ez segített.  

Simson:

--- Idézet ---azért ez nem semmi, hogy Pókembert egy koszos vérebként használják, hogy a pókösztöne segítségével bemérje a másik oldalt   nem bírom megemészteni  
--- Idézet vége ---
Figyelj, Simába... Ha pókember ekkora gyök, hát akkor úgy kell neki, de én bármikor megtenném ezt  Vagyok ekkora tahó

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése