HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
kaine:
És ha az Iron Spidey ruha egyik tulajdonsága, hogy elfojtsa a Pókösztönt (nem csak a viseléskor)? Hátha Tony azért adta Pókembernek, hogy ne bukjon le előtte.
regnar:
--- Idézet ---üdv újra a fedélzeten!
--- Idézet vége ---
Csak nehogy megint a tengerbe essek . a gépem próbaüzeme sikerült, legalábbis a NASA adatai szerint, tehát elég stabilnak tűnik végre - nem csoda, most már minden új benne Azt azért örömmel látom, hogy van mit visszaolvasni amióta eltűntem
Micho:
hali regnar, üdv újra a fedélzeten!
már többen hiányoltunk
regnar:
--- Idézet ---de ezt majd Regnar pontosabban lefordítja
--- Idézet vége ---
Üdvözlet mindenkinek.
Némi kiesés után (fogalmazzunk úgy, hogy Murphy törvénye többszörösen sújtott, tehát, ami elromolhat az..... ) remélem sikerül véglegesen visszatérnem az életbe.. Van mit pótolni...
Az amazing 534 már itt figyel előttem holnapra mindenképpen várható a dolog egyebek társaságában.
Inner Circle:
--- Idézet ---Szóval szvsz Tony=Tony
--- Idézet vége ---
Szerintem is. Ha Tony nem önmaga lenne, akkor nem fáradnának ennyire azzal, hogy bemutassák a vívódásait és hogy miért és hogyan döntött így.
Persze könnyen lehet, hogy egy kis idő múlva retconozzák az egészet és Tony mégse Tony lesz... de szerintem most még önmaga az. Egyébként is: ő maga mondta, hogy a neve Tony Stark, és mint tudjuk, a részeg ember mindig őszinte!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése