HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Spidáj:
kb 14 oldallal le vok maradva itt
Inner Circle:
Na jó, nem vitatkozom, mert pikk-pakk kiderülne hogy mennyire hülye vagyok Pókemberhez
talgaby:
A Pókemberes Harsonák csak régebben fogytak jól, egyszer Jonah komolyan veszélyeztette a lapot azzal, hogy mindenáron a hálószövőről adott ki képeket és becsmérlő cikkeket, az emberek meg nem vették, mert már egyrészt unták, másrészt Póki már elfogadott hős volt. Egyébként Peter talán rágalmazásért perelhetné be ismét a Harsonát, mert most már nem kell tartania attól a malőrtől, mint a legutóbbi tárgyaláson...és akkor Pókemberként majdnem legombolt 200 millát JJJ-ről, csak az a baj, hogy végül kiegyeztek a csirkében, ezért lehet, hogy már bukná a dolgot (bár akkor Pókember vs. Harsona volt, most lehetne Parker vs. Harsona...).
Egyébként elvileg be fogják perelni Petert, legalábbis én úgy gondolom. Most ő jól áll, a "győztes" oldalon van.
Gorgonita:
Ha jól ferdítem Parker 1x készített egy fotót az ifjabb Jamesonról Pókruhában maszk nélkül, amiért JJJ perkált 5 millát -de ezzel a résszel nem boldogultam. Mindenesetre van ott egy utalás egy másik címre-számra (MK SM 12 = Marvel Knight-Spiderman 12 ?), ahol mindez történt. Szval Marvel szakik és/vagy angol tudorok előnyben.
Egybként először én is kiakadtam Amazonon, de biztos úgy van vele hogy JJJ úgyse nyerheti meg a pert, ő viszont belophatja magát apósa szívébe.
Inner Circle:
--- Idézet ---Amúgy milyen jogállás alapján kívánná beperelni? Vagy évekre visszamenően minden kis ügyért?
--- Idézet vége ---
A Daily Bugle-ban benne van. Asszem az összes Pókemberről beadott / eladott fényképét megvizsgáltatják, és ha valamelyik szerintük hamisítvány vagy megrendezett a bunyó, akkor beperlik. Amit szerintem simán vesztenek, mert egyrészt nem bizonyíthatják hogy tényleg fals bunyók fals képeit vették meg, másrészt még ha így is lenne, akkor is bizonyítani kéne, hogy nekik ebből káruk származott. Hiszen pókemberes fotókkal felvértezett Daily Bugle-k igen jól fogytak, szép hasznuk származott belőle, és az ezeket megvevő emberek aligha követelik vissza a pénzüket... Így meg az lenne a helyzet, hogy ők követelnek 5 millát Parkertől, mert a fotók hamisak, mire Parker azt mondja hogy oké, itt az öt milla, akkor viszont ő kéri a fotós újságokból származó bevételt, mondjuk tíz millát :DDD
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése