HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ryder:
Hogy én is jósolgassak picit:
MJ halála után:
Pókember megharagszik Tonyra, d enem száll be a reg-ellenes táborba (talán be sem fogadnák), és az utolsó részben felbukkant Thorral együtt ők lesznek a nagy semlegesek,majd ellátogatnak ahhoz a valakihez( bocs,már nem emlékszem rá, talán a kormány volt?vagy vmien csaj?na mindegy.)Megkérik, hogy vonja vissza a reg-rendeletet.És hogy a lent említett Bábost is belekeverjem, talán kiderül, hogy ő babonázta meg a rendelet-hozókat, hogy összeugrassza a szuperhősöket, mert világelfoglaló terve van.Biztos létrehozott egy másik szuperhős-csapatot, amiben A New Warriors is benne van(tényleg,ők meghaltak a Nitro-féle robbantáskor?).Szóval a végén kiderül, hogy valamelyik nagyongonosz barátunk műve az egész.
talgaby:
Ezt a mukit magyarul Bábosnak hívják? Ooops... én meg már nem is tudom, hogy minek fordítottam...
Mindegy, szerintem az egy kicsit erőltetett lenne megoldásnak, de hát, végül is, ki tudja...
papper:
Egyébként most hogy bejött a képbe a Bábos(FF 539), mi van , ha az ő műve lesz,
hogy Pókembert is "megbabonázza" és jól neki megy Vasembernek.
talgaby:
Háááát, ha a nyers erőt nézem, akkor Vasember 100-as kategória, Póki 10-es. Legfeljebb az agilitással mehetne valamire. Ha méltó ellenfelet akarnák Tonynak, az úgy a Namor/Hulk tájékon keresendő. Mondjuk ha Thor az ellenállók oldalára állva menne bele a buliba, akkor lenne egy igazán kemény ellenfele.
Daredevil:
Mindensetre Vasfaszkalap már kapa egy méltóbb ellenfelet. Biztos nem lenne akkora arca, mint a Kap ellen volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése