HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ryder:
--- Idézet ---ország magazinjára korlátozva?
--- Idézet vége ---
Amikor azt mondtam "összes" akkor azt úgy értettem,hogy a világ összes playmateje (Zalatnay is volt playmate?Úúúú!!Őt akkor most nemkérem!)
--- Idézet ---Egyébként a fantáziád tényleg elég élénknek tűnik, tényleg érdemes volna megpróbálni.
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy ígylátjátok!
Megjegyzem: Gyerekkoromban (most se vagyok felnőtt :-)) rengeteg képregényt rajzoltam.Alapsulis osztálytársaim imádták őket!Ma visszaolvasva már inkább csak nevetek rajtuk.Nem is voltak túl eredetik, de még kölyök voltam!
Készítettem F4 bannereket CW-re,használjátok egészséggel:
talgaby:
Ki beszél itten arról, hogy egy ország magazinjára korlátozva? (Bár elég volna csak az amcsi is...)
Gabe:
A magyar playmatekre gondoltok? Minek nektek Nyertes Zsuzsa, meg Zalatnay Cini, Détár Enikő, etc... elég "érdekes" az ízlésetek
talgaby:
Ryder: Hasonló ellenszolgáltatásokért (playmate-ek a szobában de hirtelen) én is elmennék történetírónak, abban nem lenne gond.
Egyébként a fantáziád tényleg elég élénknek tűnik, tényleg érdemes volna megpróbálni.
Micho: Ó, köszi. Mik ki nem derülnek itten...
Ryder:
--- Idézet ---Ez már egy igen kemény összeesküvéselmélet, talán egy picit már túlságosan is. wink.gif d.gif
--- Idézet vége ---
Ó igen, ha egyszer elkezdem...
--- Idézet ---szerintem menj el történetírónak
--- Idézet vége ---
Úgy lesz!Úgy lesz!
Meglátjátok, a 7.részben megjelenik L.R."Skip" Collins és aszongya:Jó volna, ha ez az egész meg sem történt volna!(aki nemtudja miről hablatyolok:F4 John Byrne-Korszak #234!)
Ja!És ezt sem felejti ki:"-Jó volna ha annak az új történetirónak a szobájában megjelenne az összes Plyamate 10 évre visszamenőleg!"
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése