HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1379/1662) > >>

d-mon:
szerintem a legegyszerűbb,ha nem keresünk logikát csak olvasok oszt jóvan   amúgy ez az öreg skinheades kicsit durva volt

Inner Circle:

--- Idézet ---A CW előtt, az oké. Minden a CW előtt van egyelőre.
--- Idézet vége ---
Hány éves vagy, királyfi?  Amit végképp nem tudok hova tenni, az az X-Men: Deadly Genesis (majd utána az UXM 475), ahol előkerül Xavier. Aki ugye az Illuminátusok oszlopos tagja, mégis azt mondják róla Vasemberék az Illuminati-ban, hogy nem is hallottak róla a HoM óta. Pedig alighanem odaszóltak az Intézetbe, hogy merre jár az öreg skinhead... akkor meg tudniuk kéne róla, ha a Genesis a CW előtt játszódna.
Végül Xavier megpattan az űrbe, vagy valami ilyesmi, de akkor meg azt kéne mondaniuk Rozsdakupacéknak (ez már olyan szó, mint valami szlovák sörmárka... nem lehetne az én következő rangom itt a topikon a "Rozsdakupaceknak"? Tökolyan mint a "Velkopopovický Kozel" szerintem senkinek nem esne le a tantusz! :DDD ) , hogy "Hát a Csárli, azt kerestük, de az bezony megpattant!"
Szóval a húszforintos kérdés: CW DG előtt vagy után?

d-mon:
nem biztos hogy alter,de ez is lehetőség. meg amit még nem mondtam: milyen szopottgombócul néz már ki venom

talgaby:
Igen, quinjet. Rohadt "t"...
A Beyond megint egy alter lenne? A Túlontúli már párhuzamos valóságokba is átruccan? Azt hittem, hogy ő helyi gyerek...  
A CW előtt, az oké. Minden a CW előtt van egyelőre. De mennyivel?

d-mon:
Beyond időszak:
1. lehet hogy a Beyond alter világ
2. ha nem,akkor viszont Cw előtt mert sima pókruha van rajta,nem Iron.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése