HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
d-mon:
kösz Micho te vagy a király amúgy a frontline-t olvastam.tetszett.a sleeper cell annyira nem,de a többi két történet ott volt.és a vietnámi háborús hasonlat is teljesen igaz.
Bundy2020:
Micho: Nem reklámozni szeretnék, de én firefoxot használok, és ott simán bejön ha rákattintok az ide-re. Szal nemkell szarakodni, hogy nyitok 1 új ablakot, bemásolom stb. (mintha annyira nehéz dolog lenne, de azért úgy gondoltam megosztom veletek ezt az információt )
Most töltöm a Frontline 4-et, megnézzük milyenre sikerült
Micho:
--- Idézet ---Micho! A többi újabb részt is megtudnád így csinálni.Nagy szívességet tennél vele
--- Idézet vége ---
oké időt és energiát nem spórolva próbáltam kicselezni az extrát, itt van néhány a CW elmúlt számaiból:
Amazing Spider-Man #534
Fantastic Four #539
Wolverine #044
Civil War - Young Avengers & Runaways 01
a lentebb említett módszerrel letölthető majd berakjuk a kiszolgálóba is, de amíg ilyen sux a helyzet...
--- Idézet ---Aki Mini Marvel-eket akar nézzen be ide (van egy rakattal ) : www.chrisgcomics.com
--- Idézet vége ---
ennek nagy részét megtalálod a HálóZsákon is
de tök jó, hogy Giarusso feltette a "kinemadott" sztripjeit, és hogy Gorgonita megtalálta
pl. a Spidey & the Mini Marvels "eredeti borítóján" szakadtam látom, megtartotta "szócsövének" Sólyomszemet az alkotó
regnar:
Csak úgy kedvcsinálónak megemlíteném, hogy:
Az 5-ösbe belekukkantottam már, pontosabban átfutottam és elhihetitek nekem, hogy érdekes változások állnak majd be riportereink életébe...Szóval lehet készülni..
Gorgonita igazad volt, tényleg jól elkülöníti a két újságtípust..
Baldr:
Gratula regnar, az izmos összefoglalóhoz!
Szvsz jó megoldás, hogy két elvileg semleges riporteren keresztül mutatják be a szemben álló feleket. Itt a legnagyobb igazságot szerintem a riporter csaj mondta, hogy meg kell vizsgálni, kinek áll érdekében a reg törvény behozása, ki fog ezzel a legtöbbet nyerni. Tuti kavarnak valakik a háttérben, nem is kicsit, úgyhogy szerintem is lesznek még itt fordulatok...
Szuper az is, hogy minden történetszálat más rajzoló csinál egy Frontline-on belül, sokkal hangulatosabb így a sztori.
Egyébként az X-Faktor #8, #9-ben történik valami fontos? Csak mert a checklisten ezek is rajta vannak.
--- Idézet ---Eddig ebbe az egy Mini Marvelbe futottam bele, és csak próbaképp szórakoztam vele, de ha találok még...
--- Idézet vége ---
Aki Mini Marvel-eket akar nézzen be ide (van egy rakattal ) : www.chrisgcomics.com
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése