HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
Ha a banános ember Kap volt -szrtem igen -akkor érdekes hogy azt mondta, hogy nem ellenállás készül, és hogy Kap már nem az aki volt (az a személy akit említ már nem is létezik.). Különösen hogy a Deadpool-ban Cablé-vel már témázgattak arról, hohgy nem Amerika hanem Világ kapitánya, vagy más néven kellene folytatnia. Persze ott inkább vitáztak ezen és a VK név inkább csak gúnyként bukkant fel.
Tegyük fel, nem ellenállás készül, és csak "haverságból" szabadítgatják ki a regisztrálni nem hajlandó társaikat. Mondjuk lehet hogy Wolwerine leadta a drótot, hogy magasabb szinten keverik a paklit, és akkor a lázadás helyett a hunyók leleplezésére törnek?
További tippeim voltak még a banános emberre Fury és Cable, de aztán rájöttem, hogy ők nem banánt használtak volna. Igaz Kap meg nem hozta volna rá a frászt az újságírócsajra. Hacsak nem tudta, hogy követi a Shield, és így akarta elkerülni a feltünést. Álcázni meg álcázhatta magát Fury vagy más szövetségese kütyüivel.
A másik, hogy Wonder Man elég ütős karakter hogy átvegye Kap vezető szerepét egy hivatalos csapatban, ha Kap illegelitásban marad. (értsd: eléggé Superman szerű karakter). Lehet, hogy ezért szedték elő őt az írók, és nem valaki mást?
Ugyanakkor Pókhoz hasonlóan ő is eléggé könnyen kötélnek állt, és a propaganda filmmel kapcsolatban is csak azt sérelmezte, hogy a "Patkányember" nem úgy néz ki mint, aki korábban szuperhős lehetett volna. (Már ha jól értettem ezt a sort.)
De ez már csak a dolog kritikai része, amit ki lehet védeni azzal, hogy Vas, Pók és Wonder Man immáron ilyen esendőbnek, hétköznapibb hősnek ábrázolt karakterek.
Persze ezek csak vad teóriák, részemről, amelyek főképp azt a célt szolgálják, hogy ma is írjak valamit.
Simson:
EZek vannak még, msot nincs kedvem linkelni
http://www.maj.com/gallery/uteboy/CivilWar...-simson-003.bmp
http://www.maj.com/gallery/uteboy/CivilWar...-simson-002.bmp
http://www.maj.com/gallery/uteboy/CivilWar...-simson-001.bmp
Ryder:
--- Idézet ---Hogyan lehet az általam szerkesztett bannereket feltenni, úgy hogy csak megjelenítem õket, nem pedig aláírásként használom?
--- Idézet vége ---
Először feltöltöd az internetre, ha nincs saját tárhelyed, akkor ajánlom: Képfeltöltés.hu-t.
Képfeltöltés.hu megadja neked a képed pontos címét, és ezt -mikor a válaszodat szerkeszted- az IMG gombra kattintva beilleszted az előugró ablakba.
--- Idézet ---A másik amit nem tudok, hogy lehet pl egy hellboyos képet a név alatt megjeleniteni?
--- Idézet vége ---
A kép a név alatt közismert neve: avatar
Ezt a fórum beállítások/avatar beállítások linkje alatt érheted el.
Remélem érthető voltam
hellboy:
Hogyan lehet az általam szerkesztett bannereket feltenni, úgy hogy csak megjelenítem õket, nem pedig aláírásként használom?
A másik amit nem tudok, hogy lehet pl egy hellboyos képet a név alatt megjeleniteni?
Ha valaki tudja szívesen veszem a segitséget
Elõre is köszi!
regnar:
Baldr köszi az infót. Látszik, hogy hülyül az ember, már az alapkaraktereket sem ismerem fel... Ideje lesz már a pihenésnek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése