HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1367/1662) > >>

regnar:
Akkor lehet, hogy Köpeny volt az illető?? Vagy éppen ő segítette?
Mondjuk a SHIELD szerintem fel van szerelve mindenféle hőérzékelő eszközökkel tehát az a dolog, hogy valakit nem látnak a "való világban" nem jelentheti azt hogy nem látják különböző infra vagy ultra-tartományokban - oké tudom ez kissé kukacoskodás, de ha a SHIELDnek akkora erőforrásai vannak, és mindenhez van cucca, akkor szerintem igenis, hogy tudniuk kellett, hogy a nő hátamögött van valaki, valakivel beszélget.

hellboy:
Nem bírtam reggelig várni, inkább próbálkoztam.
Asszem sikerült az avatar,és az aláírás kép átszerkesztése is.

Köszi Ryder az utmutatást.

hellboy:
Köszi Ryder a választ.
A gépemet csak most kapcsoltam be, és olvastam mit írtál. Érthető volt. Már próbálkoztam az avatarral, de még nem sikerült, remélem majd holnap. Mégegyszer köszi.

Gorgonita:
De ha számukra is láthatatlan volt, és csak akkor kapcsoltak, amikor a nő megperdült? Gondolták követik a csajt, de az a kiadóba ment, immár a kész anyaggal. Ebből rájöhettek, hogy már nem vezeti el őket már senkihez...
 Vagy a banánost is követik, hogy elvezesse őket másokhoz.
 Vagy mindkettő.
 Vagy nemtudom.    

regnar:
Nem rossz a gondolatmeneted, lehetséges, hogy Kap ráébredt arra, hogy az ellenállás felesleges harccal járna és ezért inkább tényleg a "nagyvadak" után vetik magukat.
A banános emberre bevallom nekem nem Kap jutott az eszembe. Először a Megtorlóra gondoltam, de ő tutira nem banánt használt volna, ha meg igen, azt plasztikból gyúrmázta volna   , Nick Fury ugrott be még, ahogy neked is, de szerintem neki sokkal több és nem ennyire nyilvános lehetősége lenne, ha tudatni akart volna valamit. Az biztos, hogy valaki fontos lehetett, ha a SHIELD ennyire érdeklődött utána, mondjuk ha tudták hogy találkoznak és figyelték is őket, akkor ez elég nagy következetlenség a részükről, hogy azonnal nem léptek közbe, vagy nem követték a csuklyást továbbra is. Itt kicsit sántít a dolog számomra...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése