HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
horjb:
Lehet hogy ez az egész Cw csak 1 Mysterio fée trükk?? Én már ezen se lepődnék meg.
talgaby:
De eddig emlékeim csatákban is mindig azt hangoztatta, hogy a pókösztöne a közelgő pofonok, golyók, tökbombák, mosogatók, Uhrin Benedek cd-k és egyéb életveszélyes tárgyak jöveteléről értesítik, arról nem, hogy éppen valaki figyeli, veszély közeledik 10 mérföldön belül, valaki tüsszent, csak éppen ebolával fertőzött stb. Szóval ennyire kiterjedt leírást még nem adott róla.
Inner Circle:
Ladies and gentlemen; először is grazie az új képregényekért, másodszor is az öreg Pókember is leszokhatna már a fűről, mert az egy dolog hogy mindig be van szívva, de mostanában már hülyeségeket is beszél közben, ahelyett hogy csak reggae-t hallgatna. Honnan vette, hogy csak MJ és May néni tud a pókösztönéről? Hiszen arról még "A kölyök, aki gyűjtötte a Pókembert"-is tud na jó, komolyan, akárhányszor verekszik valakivel, annak az orrára köti hogy pókösztöne van ("Hahaha, Vécépumpaember, elkaphattál volna a gumitömlőddel, ha nem lenne ilyen frankó pókösztönöm!"), és akárhányszor vállvetve harcol valamelyik hőssel, annak is eldicsekszik ("Vazzeg Megtorló, mekkora gyíkarc vagy, hát nem megint a frankó pókösztönömnek kellett kihúznia minket a slamasztikából?"). Egyedül a Titkos Háborúban Titkos Háborúban vagy ötször felkonferálta mindenkinek. És ha ez nem lenne elég, a harc közbeni "csak úgy" pofázásából (amit még a járókelők is hallanak) is csak úgy árad, hogy de jó dolog az a pókösztön. De még ha mindez nem is lenne, Pókember sokáig közellenségnek számított és az állami szervek - így az Angyalok is - nyilván kutatták az erejét és a képességeit; a csatáiból pedig pikk-pakk kiderül, hogy előre látja a veszélyt (és Tony csak ennyit mond). És pont Vasember ne tudna a pókösztönről?
hellboy:
Kösz a kiegészítést Gorgonita!
Mostmár lehuztam a füzeteket, már láttam a rajzokat is.
Tényleg érdekes, hogy ahogy földetérnek a kajálda előtt,
a semmiből veszik elő a civil ruhát, és öltöznek át.
Vagy olyan a ruhájuk mint a Pókembernek? láthatatlanná válik....
ez csak egy gondolat.
hellboy:
KÖSZI GABE AZ ÚJ KÉPREGÉNYEKET, MÁR HÚZOM IS LE ŐKET.
UTÁNA MEG NEKIUGROK OLVASNI.
MÉGEGYSZER KÖSSZ!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése