HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1363/1662) > >>

Inner Circle:
És még két dolog:
1. a listában kétszer szerepel a CW: X-Men 1
(+1: a CW 4 viszont egyszer sem  )
2. mióta Hill a SHIELD főnöke, az összes SHIELD-fejes is csajszi lett? Komolyan mondom, azóta csak a piszkos munkát végzik pasik, minden halljakend egy buksza! Az Illuminati-ban is nők tárgyalnak Vasemberrel, Energikonnak is ribik adják ki az ukázt, és Hill mellett is mindig áll néhány, khm, "társalkodónő". (Gondolom az hozta őket össze, hogy mindüknek Szapphó a kedvenc költője. Állítólag a "SHIELD Helibázis"-t is át fogják nevezni "Leszbia madárkájá"-ra.) Ha a lotyók átvették a hatalmat, akkor nem csoda, hogy kitört a balhé... Érdekes, hogy 40 évig férfiak vezették a SHIELD-et és eddig nem is volt polgárháború, most meg... ahogy a Challanger parancsnoka mondta: "Mondtam hogy ne engedd a kormányhoz a nőt, bazmeg!"

Inner Circle:
Nem teljesen értem, hogy noha a CW3 Thor színrelépésével és Kap seggének vasbakancs általi egyengetésével ér véget, azóta szinte szóba sem kerül ez a dolog. Egyedül Vasember utal rá, hogy mekkora fasza gyerek volt ott mindenki, és az ott elfogott hősöket szállítja a később sokfelé feltűnő konvoj. De hogy mi lett Thorral, Herkulessel meg a csillagos-sávos képhibával, arról szemérmesen hallgatnak. Először azt hittem, hogy ezek a sztorik mind-mind a CW3 előtt játszódnak, de ugye nem... szóval?

talgaby:
Remélem a Gwenes részét nem gondoltad komolyan. Szerintem annyira durva, hogy azt már ki se lehet fejezni.
Xavier a HoM után "eltűnt", mindenki úgy hitte, hogy halott.
Dr. Strange meg elvileg tényleg elvonult az Északi-sarkra, vagy hova, ezért fura, ha bárhol felbukkan.

Gorgonita:
A külvárosos volt a legjobb.  

jms hajlamos újraírni a régi karakrtereket. Ez néha bejön az olvasóknak pl. Supreme Power, néha meg nem, pl. nekem nem tetszik ahogy újra akarta írni az originál Treket, vagy sokan ki vannak akadva valami Gwen Stacy-vel kapcsolatos ügy miatt. (Mit csinált a csajjal?  )
 Gondolom, úgy volt vele, hogy ez a hitelesebb, és az ő olvasatában Spidey sosem dicsekedett el senkinek pókösztönével. (Ezzel olyan taktikai hibát vétve, hogy elárulja titkos fegyvere létezését ellenfeleinek.)  
 Ez rá vallana. Már csak az a kérdés hogy fogadják az olvasók.

A Xavieres kérdést passzolom -eddig azt se tudtam, hogy halott volt    . Egybként Vas nem jelenik meg az esküvőn. A többiek az Illuminatiból meg lehet, hogy összedugták a fejüket, de gondolom nem jutott eszükbe semmi okos, és inkább buliztak egyet, ha már ott voltak.  

Dr. Strange meg lehet, hogy csak a Shield számára tette magát elérhetetlenné. Ők meg ugye nem voltak a vendéglistán.

Inner Circle:

--- Idézet ---Elvileg valahogy úgy vannak beállítva, hogy megbizsergetik azt a pókösztönt...bár a hatótávjuk eléggé limitált.
--- Idézet vége ---
Ja, hosszú távon csak a nyomkövető-követő érzékeli. A külvárosi Pókember-részben is azt használta. Amúgy az marha jó rész volt

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése