HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1357/1662) > >>

Daredevil:
Legalább a rosszból is tudunk poént csinálni.

Punkológus:

--- Idézet ---A legbéketűröbb ember, aki tiszteli az éltet is örjöngő vadállattá változhat ha hatalmas sokk éri.
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Ok JMS! Most megdöglesz!
--- Idézet vége ---
  Bocs ez így együtt rohadt nagy, már pár perce ezzen röhögcsélek. Nem bántásképpen persze, hisz az emberböl tényleg ezt hozza ki  Elöttem van egy olyan jelenet, hogy egy bemondó a képregényekröl beszél: "A legbéketűröbb ember, aki tiszteli az éltet is örjöngő vadállattá változhat ha hatalmas sokk éri." Erre benyújtanak neki papiron egy Sins Past összefoglalót. A bemondó meg örjöngve pattan lábra: "Oké JMS! Most megdöglesz!"

(már elkezdtek a könnyeim is csorogni)

Daredevil:
Ok JMS! Most megdöglesz! Ez a Gwenes dolog egy kibaszottul nagy marhaság, ami kobaszottul felforralta az agyvizem. Ne lepödjetek meg ha a híradóban az áll: A Hulk Debrecenben járt.. Ez olyan, mintha JMS a halála után megdugta volna Gwent. Gusztustalan és oltári hülyeség.

Ami a hősök kényszer ölését illeti: A legbéketűröbb ember, aki tiszteli az éltet is örjöngő vadállattá változhat ha hatalmas sokk éri. Pölö én egyszer dühömben egy ütéssel eltörtem egy ürge álkapcsát.

Punkológus:

--- Idézet ---Én azon csodálkozom, hogy olyan sokan maradnak életben, viszonylag kevés a halálos kimenetelű küzdelem
--- Idézet vége ---
Na nekem ezért tetszettek a Végsők, Hulk első megjelenésekor többszáz ember halt meg NeW Yorkban, ami szvsz teljesen reális. Legalábbis sokkal inkább, mint az, hogy Hulk 40 éve garázdálkodott, tört-zúzott és eközben csak az anyagi kár volt jelentős. Viszont az sem túl j, ha megtörténnek olyanok, mint a Thor: Vikingek vagy a klszikus Monolit Bosszúja, ahol kinyírják a fél várost és ez sehol sem érződik igazán.
--- Idézet ---Ororot illetően viszont tényleg elég gázos volt, amikor Velő ellen harcolt és kitépte a szívét...
--- Idézet vége ---
Kövezzetek meg, de szerintem az egy piszkosul unalmas történet, igaz én meg X-es nem vagyok. Soha nem tudtam értékelni annyira az X-es karaktereket, persze elismerem, hogy jópár zseniál történetet írtak hozzájuk
--- Idézet ---Bucky azóta nagyobb karriert is csinált, úgy tudom, ő a "Winter Soldier" (magyar fordítás egyelőre nincsen, lehetne mondjuk "Havasi Gyopár"  ) és Rozsomák kissé morcos rá...
--- Idézet vége ---
Én is erre gondoltam, mit lehet tudni róla? A Deadpool 00-ban azért Bucky viszahozzását azért nem kell túl komolyan venni. Bár nagyon jó sztori és rengeteget röhögtem rajta, azért nem venném bele a kontinuitásba.

talgaby:
Ez meg sajnos a Marvellel jár. Ha egy olyan kiadóról van szó, ami ennyi embert foglalkoztat, kénytelenek becsúszni ilyen dolgok is. Bár egy jó körítéssel még ezeket is be lehet adni. Rossz körítéssel meg jönnek a Gweneshez hasonló dolgok...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése