HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
hellboy:
KÖSZI A VÁLSZOKAT!!!
MOST MÁR OKOSABB LETTEM EZEKBE A KÉRDÉSBE.
talgaby:
Végre nem kiabáltad végig az egészet...
1. A Mennydörgők most gyakorlatilag olyan minden szuperbűnözőt elszívó bandaként operálnak, akik "meggyőzik" a rosszfiúkat, hogy legyenek jófiúk, és segítsenek a többi rosszfiú ellen. Azok a tartályok azt a célt szolgálják, hogy agymossák a vendégeiket, Zémó szolgálatába állítva őket.
2. Ha jól emlékszem, akkor valamiféle fegyházat, vagy korrekciós/átnevelő intézetet akarnak létrehozni a legújabb F4-es és Pym-féle technológiával, ezért volt ott Reed is, hogy segítsen megépíteni. Zémó meg ugye a szuperbűnözők ügyére ráállított ex-szuperbűnöző, ezért volt ő is ott.
3. Nem olvastam még. De a mostani Zémó nem megint a régi Zémó, csak valami fiatalítókúrán esett át? Vagy most már stabilan a fia van?
hellboy:
Lenne egy pár kérdésem, mivel a C.W. Thunderbolts 103-104-105 van egy jópár
dolog amit nem értek, mivel az angolom majdanem a 0-val egyenlö.
HA VALAKI TUDJA A VÁLASZOKAT SZIVESEN VESZEM.
1. A Thunderbolts 103-ba az utolsó dupla oldalom kik azok a superhősök v.gonoszok a falon? miért lógnak ott? milyen akciókra készülnek?
2. A Thunderbolts 104-be Reed Richarcd segít Zemo bárónak? -mit, miért?
3. A Thunderbolts 105-be mikor Zemo megmutatja az arcát Capnak egy öreg emberé, úgy néz ki mint Vörös Koponya 2006-os kiadásba, a Thunderbolts 103 végén mikor egy csajnak (talán Melissa) mutatja meg fiatal ember arc--ezt nem értem.
Amugy a szövegek, nekem legalábbis elég értetlenek (0 angol)
Ha valaki tudna, dobjon már fel egy összefoglalót ezekről a füzetekről.[/font]
Daredevil:
Ok. Megoldódott a problem.
Micho:
már egy ideje új technikát kell alkalmazni próbáld a linken állva jobb katt és cél mentése más néven formációt... ha nem jön be, van még tipp
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése