HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
Nekem van időm jelenleg összekeresgélhetem akár.
El tudom képzelni azt, aki most téved ide: "tessék itt van 53 oldal-nyi fórumanyag, valahol ott vannak benne, sok szerencsét "
Micho:
--- Idézet ---
--- Idézet ---Meg még azt a javaslatot tenném, hogy nem lehetne a leírásokat a kiszolgálóban elhelyezni? Sokkal összefogottabb lenne úgy.
--- Idézet vége ---
Ezt én is támogatnám, mert elégé szét vannak szórva a dolgok.
--- Idézet vége ---
én is támogatom, egy időmilliomos elkészítheti
de szvsz az a legkevesebb, hogy ha valakit érdekel, az utánakeres.
Punkológus:
Én már tervezgetem egy ideje, hogy összedobok egy Polgárháborús kronológiát, mert elégé össze-vissza vannak a dolgok. De csak holnapután tudok nekifogni, mert valahogy üzembe kéne helyeznem a másik vinyómat (vagy leölteni ismét az egészet)
--- Idézet ---Meg még azt a javaslatot tenném, hogy nem lehetne a leírásokat a kiszolgálóban elhelyezni? Sokkal összefogottabb lenne úgy.
--- Idézet vége ---
Ezt én is támogatnám, mert elégé szét vannak szórva a dolgok.
Inner Circle:
--- Idézet ---Valaki esetleg nem tervezi, hogy egy kövérebb hozzászólás erejéig készitsen egy totális összefoglalót?
--- Idézet vége ---
Valamelyik Marvel-halljakend nyilatkozta, hogy a CW megértéshez elég a "core" füzeteket olvasni, vagyis a Civil War-t. Minden más becsatlakozó füzet-beli történet csak fűszer, az egyes karakterek / csoportok külön sztoriját mutatja be, amit érdemes elolvasni ha érdekel a karakter / csoport, de ha nem, akkor bőven elég a CW-t olvasnod és értened.
TOM1:
Kívánok jóestét mindenkinek.
Ahogy közeledik az ősz, rövidülnek a nappalok és hullanak a levelek(na jó azok még nem ) úgy egyre inkább azt látom hogy a Civil War is elsuhant fölöttem Azt hiszem már kezdem nem érteni a történetet. Pedig eleinte még totál képben voltam, de mostanra valahogy túl szerteágazó lett a dolog. Valaki esetleg nem tervezi, hogy egy kövérebb hozzászólás erejéig készitsen egy totális összefoglalót? Nem kéne olyan atom részletes, csak hogy a fő szálból, az indítékokból, az összefüggésekből mi derült ki eddig. Meg hogy mire lehet már találgatni.
Meg még azt a javaslatot tenném, hogy nem lehetne a leírásokat a kiszolgálóban elhelyezni? Sokkal összefogottabb lenne úgy.
Előre is köszönöm széken
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése