HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1341/1662) > >>

elwood:
Ráadásul ez most nem elsősorban a szkennelők sara, mivel tudtommal a Marvel csúszik a megjelenésekkel.

exactlee:
Szkennelőket nem piszkálni, nélkülük nem lenne semmi sem itt. Az meg gondolom egyértelmű, hogy senki nem főmunkaidőben gyártja a szkenneket, tehát, előfordulhat, hogy nincs ideje, kedve, képregénye(pénze), akármi mása szkennelni, nagyjából úgy, mint egy honosítóknak. Ezért van az, hogy a honosítóoldalakon mindenki várja az olvasók visszajelzéseit, hiszen senki sem magának szkennel, vagy honosít.

Gabe:

--- Idézet ---meg egy one-shotra, amit már lassan egy hónapja várok...
--- Idézet vége ---
Ha arre a bizonyos négy betűs anyagra gondolosz, amivel mi ketten még anyit "örömteli percet" fogunk végigszenvedni, akkor itt meg kell védenem a scanelőket: 150 oldalról van szó. Ilyen vastagságú anyagnál pedig bizony egy könyvet szét kell vágni, magyarán a művelet végén egy laza csúklomozdulattal mehet is a papír újrahasznosítóba. Plusz úgye egy oldalt 300dpi-n (minimum) több perc bescanelni, valamennyi minimális korekcíót elvégezni a képen (ez több kárt okoz mint hasznot, legalábbis honosítói szempontból  ), konvertálni, aztán egy csokorba  gyűjteni (DCP-nél legalábbis) és végül a netre feltolni azért nem kis meló. (plusz jelen esetben még pénzt is kell fizetni érte a szétvagdosás miatt). Viszont egy kis várakozással ingyen a kezetekben a mű, úgyhogy türelem.

exactlee:

--- Idézet ---Ezt ha valaki végigolvassa, akkor szerintem, teljesen képbe lesz   azzal, hogy mi történik C.W. fronton.
--- Idézet vége ---

Pár apró dolgot leszámítva, amiket többek között én is lusta voltam kijavítani.

hellboy:
Átolvastam a C.W. összefoglalókat, mind az 59oldalt.
Ezt ha valaki végigolvassa, akkor szerintem, teljesen képbe lesz
azzal, hogy mi történik C.W. fronton.

Minden tiszteletem a fordítóknak, és annak aki összerendezte és felrakta az egész anyagot!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése