HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (135/1662) > >>

zajrus:
Gyors kérdés: Az Axis-ban milyen elbaszott random cucc alapján lettek a hősök gonoszok és a gonoszok hősök? 0.o És, hogy hogy nem mindenkire hatott?

Micho:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. November 08., 07:17:20 ---
-  Tudod mit, körbetelefonálom a 14 éves mutáns csajokat, hogy mennek-e vele sidekick-nek. Ha nem, akkor Logannek tuti kampó.

--- Idézet vége ---

Most olvastam a "Life after Logan"-t, és az uccsó történetben egy hasonló beszólásért Hisako betörte Hellion orrát  :hehe: (aki csak rávilágított, hogy Rozsó állandóan a tizenéves csajok körül ólálkodott, lásd Kitty, Jubilee, Hisako,  X-23, stb). Itt mondja Hisako, hogy ő megérezte Logan halálát, pedig még a prof halálát sem, szal lehet ő kürtölte szét a hírt   :cool:

zajrus:
Sőt továbbmegyek a new 52-nek értelmes húzásnak kéne lennie :D Mégsem az :D

Balakin:
Na jó de Snyder Batmanje elvileg mindennek az alfája és omegája kéne ,hogy legyen a kritikusi és olvasói vélemények alapján.
Amugy az Earth-2 nekem bejött eddig, de most kezdem elveszteni az érdeklődést a heti tie in miatt. meg ugye Multiversity, bár az mini.
Apropó Multiversity! Azt említettem már (szóljatok ha igen, de most hirtelen nem ugrik be), hogy milyen érdekes, hogy a DCnek és a Marvelnek is épp van egy multiverzumon átívelő epikus eseménye, aminek a középpontjában az egyik prominens karakterük különböző verziói vannak, és mindkettőben van egy-egy cartoon verzió is (Captain Carrot-Spider-Ham).

zajrus:
Neked még vannak elvárásaid a DC-vel szemben? A reboot óta kiöltek mindent az univerzumukból, ami valaha is értéknek számított náluk :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése