HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gabe:
--- Idézet ---Nem tudná nekem valaki kiszedni ezeket?(6 mega) És valahogyan jpg formátumban közreadni?
--- Idézet vége ---
A Marvel.comról lehet letölteni őket, regisztráció után. Még sokkal több is van fent, sőt nem csak CW témában.
De azok amik a progiban vannak, azokat feltettem ide: katt
TOM1:
Szervusztok, emlékeim szerint lehetett valahol szerezni egy bizonyos Hálózsák Civil War-os képernyőkímélőt. No most, nálam volt egy kis buhera, és ugyan a Stardust programocska érintetlen maradt, de sajnos képeket már nem volt képes lejátszani. No most van ugye az az ibx, valószínű abban vannak a képek. Nem tudná nekem valaki kiszedni ezeket?(6 mega) És valahogyan jpg formátumban közreadni?
hellboy:
Úgy látom belelkesültél Inner Circle és belehúztál az összefoglalókba.
Jár a házisör, meg a buli!
A tiszteletedre iszok egy kis 12%-os ukrán sört.
A Szökevények vs Angyalfikról, annyit hogy míg nem írtad meg, addig elég kínai volt nekem, pláne a vége, amikor Molly az Angyalfiakhoz vágja a kocsit, meg ami azután jött...
Punkológus:
Nagyon nagy köszönet IC, hisz én voltam a ragmálódó, de ha a fene fenét eszik én akkor sem tanulok meg angolul Szóval tényleg nagy köszönet, mert így már minden világos
--- Idézet ---majd ha lement vagy 10 oldalnyi hozzászólás, szólunk Punk' apánknak, hogy kotorja elő és beletesszük a doksiba
--- Idézet vége ---
Köszönöm, Mr. Mindig-Kedves
Micho:
--- Idézet ---Szerintem páran azért eljönnek ide, minden esetre rajta leszek az ügyön:)
--- Idézet vége ---
oké, kíváncsi leszek
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése