HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gabe:
azok linkek, hogy megnézhesd őket, előbb be kell szerezned a Cdisplay nevű progit, az ott leírt módon, telepíted, aztán visszajösz, rákattintasz a kívánt képregényre, és jobb gomb---> save as (IE-nél legalábbis) ha a progit telepítetted, akkor a letöltött képregényeket dupla kattal automatikusan megnyitja. Lapozni a progin belül majd a page up, pace down billentyűvel tudsz majd.
(További félreértések elkerülése végett hozzáteszem: a Civil Warhoz tartozó képregények angolul vanak fent.)
Hogy kicsit cukkoljam férfitársaimat, (csak nehogy seggberúgás legyen a kép linkelésének a vége) ezért a Heroes for Hire-ből kinyestem nektek egy képet:
Micho:
--- Idézet ---Miért nem tudom megnézni a másik topicban a részeket?
--- Idézet vége ---
jobb klikk, cél mentése más néven.
--- Idézet ---A másik: nem tudom feltölteni az avataromat. HELP PLEASE!!!
--- Idézet vége ---
ide a fórumra nem is tudhatod, csak netről linkelheted be. nézz szét, biztos van csomó Kolosszusos avatar
Colossus:
Hy!
Viszonylag új vagyok itt, és ezért egy kis segítségre lenne szükségem. Az egyik Civil War-os: Miért nem tudom megnézni a másik topicban a részeket? Pedig elméletileg oda vannak feltöltve, viszont ha rákattintok, nem jelenik meg. Tudtok segíteni? A másik: nem tudom feltölteni az avataromat. HELP PLEASE!!!
Colossus
Gabe:
Aranyozzuk be a napotokat, ha már az évnyitó hazavágta a kedveteket:
Frissült a kiszolgáló!
Cable & Deadpool #31
Heroes for Hire #01
Ez utobbiból kiemelném Fekete Macska jelenlétét
TOM1:
köszike köszike köszike többszáz
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal