HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
Tudtommal a pajzs nem túl nehéz... elvégre Rozsi mozgásképtelen lenne ha az adamantium olyan súlyos lenne :D Szal a dobálással nincs nagy gond bár az Axis #5-ben nem igazán számolt a pajzs mindig visszatér tulajdonságával és szépen tarkón kapta saját magát :D
Micho:
Én még a múlt heti megjelenéseknél tartok, de még nem láttam FalCapot a pajzzsal dobálózni, ellenben az Axi$ #4-ben egy baromi epikusat behúzott Fury Jr. nagy pofájába, ezzel máris szimpatikus lett a szememben ;D
Pókfej sem sem tűnik úgy, hogy átállt volna, ellenben Carnage nagyon erőltett, ahogy a hős szerepben tetszeleg, még a "Carnage man, carnage man, does whatever a carnage can" c. nótája sem tudta nálam megmenteni :cool:
Balakin:
Én még azt nem értem (nem Axis, annak közelébe nem megyek), hogy FalCap, hogy a fenébe tudja dobálni a pajzsot? Nem úgy volt, hogy Pisti azért hajigálja mert supersoldier, Bucky meg a robotkarjával tudja. De Samnek tudtommal nincs szuperereje. Sőt! Az egyik panelen a francos sólyma cipeli a pajzsot neki!!!! A SÓLYOM! Egy két kilós madár!!!!!
zajrus:
Pókember és Magneto? 0.o Vagy Póki csupán érzéki csalódás volt? :D
Farek:
Elméletben azokra hatott, akik ott voltak Genoshában.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése