HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Daredevil:
Ez már a jó értelemben vett marhaság magasfoka. Deadpoolról mindig tudtam, hogy van ilyen hülye, de hogy Amazon...
Micho:
--- Idézet ---Tisztában van vele, hogy képregényfigura, a magyarázat az első "halálával" és az X Fegyvernél töltött idő alatt történt kísérletekkel van összefüggésben.
--- Idézet vége ---
akkor jó de Rozsi miért nem tudja, hisz ő is vendégeskedett az X-fegyver programban
az én szememben amúgy hülyén veszi ki magát az ilyesmi egy "komoly" történetben... de ha mindez csak a DP füzetekben történik, az nem gond persze
csak lassan már olyan lesz, mint az a minimalista rajzfilm, amelyikben állandóan kiszólogatott a rajzolónak a figura, hogy mit rajzoljon neki
--- Idézet ---De az Agent X vége óta
--- Idézet vége ---
hm, én úgy emlékeztem, hogy Agent X nem egyenlő DP-vel.
--- Idézet ---Hát ez nem újdonság
--- Idézet vége ---
persze, rengeteg képregénybe visznek ilyesmit alkalomadtán, de nem állandóan
a Byrne féle F4-ben meg rendszeresen volt benne Byrne, mint a "krónikásuk".
talgaby:
És akkor ott van ugye a most futó She-Hulk v2 is, amiben finoman szólva új szintre emelik a képregényesdit. A #11-ben pl. egy ember odamegy a főnökhöz, és közli vele, hogy rájött a titkos személyazonosságára, megtalálta az egyik korábbi Amazon-képregényben. Előtte meg azon vitatkoznak, hogy a mostani sorozat (amiben éppen szerepelnek) az most a v4 vagy a v3, mire kiderül, hogy a v2, sose volt v3...
Inner Circle:
--- Idézet ---azt gondolom, hogy DP szinte egy külön univerzum a Marvelen belül, hisz ilyen dolgok, minthogy a narrációs szövegeiről beszél, stb, azt támasztják alá, hogy ő tulajdonképpen tudja, hogy egy képregényben szerepel
--- Idézet vége ---
Hát ez nem újdonság, az Amazon képregényei végig ilyenek voltak egy időben. Például dühöngött, hogy az olvasók már tudják hogy ki az aktuális ellensége, mert látták a másik oldalon, de oda ő nem lát át, szóval várhat még két teljes részen át, mire megtudja ő is.
Volt egy olyan Alpha Flight borító, amin csak egy sötét raktárban söprögető munkás volt látható, aki ezt mondta: "Borító?... mármint azokkal a nagymellű nőkkel meg szuperfickókkal? Á, bocs, azért bele kell lapozni..."
Ja meg az egyik X-Men végén egy szerkesztő méregette a Blackbird-et centiméterrel, és rajzolgatta a Kézikönyv rajzait, de aztán Xaviernek elege lett és kirúgta
talgaby:
Tisztában van vele, hogy képregényfigura, a magyarázat az első "halálával" és az X Fegyvernél töltött idő alatt történt kísérletekkel van összefüggésben. De az Agent X vége óta (mikor visszatért) egyre jobban hangsúlyozza, hogy ez csak egy képregény ("Még mindig olyan kis sárga szövegdobozokban gondolkodom... ááá, jó újra látni titeket kis sárga szövegdobozok!"), a többi szereplő meg persze néz rá, hogy mit akar...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése