HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Látod a gondolatait számról számra. Szerinted megjátssza?
Daredevil:
Attól, hogy hülyén viselkedik még nem elmebeteg. Lehet, hogy megjátssza.
talgaby:
Hm, én pedig azt hittem, hogy X ügynökkel az volt az eredeti cél, hogy csináljanak belőle egy jól fogyó spin-off címet. Na mindegy. Az eredettörténete viszont valóban zseniális és remekül megy a continuitybe. Annyira remekül, hogy ilyen jó átfedést több, mint egy évre előre még nem is láttam soha. Tényleg beszállhattak volna anno a klón-sztorikba.
DP viszont a régi sorozatban maga vallotta be, hogy a Dead Poolban elvesztette az eszét (szó szerint), és mintha az LL&L-nél is közölték volna párszor, hogy minden teszt azt mutatja, hogy elmebeteg. A szellemi szintja meg egyébként az egész C&DP-ben ilyen. Nekem tetszik. Chimichanga.
És a Marvelnél a jelek szerint igen elterjedt dolog az ilyen hülyéskedés a készítőktől. Csak tartsák meg ezt a jó szokásukat. És a DC cikizését. Azt kedvelem még nagyon (azóta is azon a 101 mód...-os DC-poénon röhögök ).
Inner Circle:
--- Idézet ---Szerintem nem elmebeteg Deadpool. Csak éppen mivel tisztában van vele, hogy sose lehet normális élete, leszámolt már mindennel és nem is érdekli komolyabban semmi.
--- Idézet vége ---
Szerintem viszont az. Eddig csak elég hülye humora volt, de ebben a történetben a szellemi szintje egy tízéves gyerekének felel meg, legalábbis teljesen úgy viselkedik.
Inner Circle:
--- Idézet ---Volt egy Marvel premier szám, ahol az akkori nagyágyú Marvel alkotók játszottak labdajátékot csak úgy mellékesen, meg ott vannak a -1 -es részek, ahol mindig Stan Lee is szerepelt.
--- Idézet vége ---
Meg a Tűz ura vs. Főnix meccsben Claremont elmélyülten magyarázta Dave Cockrum-nak, hogy a Tűz ura ezzel a hatalmas hangeffektussal csapódik be... és becsapódott a fejük fölött és rohanhattak a törmelék elől néhány számmal korábban meg Stan Lee és Jack Kirby (asszem) csóválták a fejüket a háttérben, míg Jean és Scott csókolóztak, hogy "A mi időnkben ez elképzelhetetlen volt!" Ja és az egyik X-Menben (ami hamarosan felbukkan Nitrónál) Claremont a háttérben felcsíp egy csajt egy bárban, aki korábban Bulldózerre hajtott
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése