HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Superman? Képzeld el, 2 másodperc alatt beírna egy képregényt, a fordítás se telne több időbe. Szupergyorsan menne ki a cucc, az olvasók nem is győznék a tempót. Micsoda remek felvetés... Merre járhat az a Kent gyerek mostanság?
Persze, fogd csak a tudatalattidra.
Punkológus:
--- Idézet ---és ezt épp egy scrier mondja??
--- Idézet vége ---
Azóta különösen érzékeny vagyok, hogy egy mezei illuzionista szektás bamba bélává fokoztak le. Te se örülnél, ha kizavarnának kapálni a parasztokhoz, (vagy ha Superman átvenné a helyed)
--- Idézet ---Azért te se vagy semmi brutális visszavágásokban...
--- Idézet vége ---
Az bizony egy kimaradt lö betü. Nem gondoltam szándékosnak, hacsaknem az én gonosz tudatalattim van a háttérben
talgaby:
Aha, megvan, a #27, amiben a világ egyik legjobb képregényes poénja van (és nem a nyulakra gondolok): "Ezt mind egy ugrás alatt mondta?" Ekkora pofont a képregényíróknak rég osztottak ki Kösz az infót!
--- Idézet ---Rajtam itten meg köszörülik a nyelvüket homi gonosz szellemek
--- Idézet vége ---
Azért te se vagy semmi brutális visszavágásokban...
Az indítványt én is aláírom. De a neve maradjon eredetiben (na, ezt is megéltem, hogy valaha ezt mondom...)
Micho:
--- Idézet ---Rajtam itten meg köszörülik a nyelvüket homi gonosz szellemek
--- Idézet vége ---
és ezt épp egy scrier mondja??
Punkológus:
--- Idézet ---(link, vagy valami...)
--- Idézet vége ---
www.kepregeny.net
--- Idézet ---köszi, Punk'apánkon szoktam eddzeni
--- Idézet vége ---
Rajtam itten meg köszörülik a nyelvüket homi gonosz szellemek
--- Idézet ---horjb, Punk':mirúl becíltek??
--- Idézet vége ---
Nagyjából arról, hogy nemsokára horjb küldi neked privátba az Inner Circle által készített összefoglalók.
--- Idézet ---Nathan Dayspring Askani'son Gesundheit. Kábel. A jövőből jött, hogy megmentse a világot a saját... mármint a világ saját... őrültségétől. Meg Kábelétől.
--- Idézet vége ---
Ez meg a legnagyobb poén És én szívesen aláírom azt a papírt, ami arról szól, hogy IC Deadpool-t fordítson
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése