HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1323/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézet ---Nem akarsz fordítgatni? DP-ből egyelőre csak egy limitált idővel rendelkező exactlee-nk és nagyon sok még nem honosított képregény van, különösen, mióta kaine kiszállt. Legalább egy tutibiztos állandó olvasót tudnék jómagam mellé.
--- Idézet vége ---
Hm... kapok jelvényt?

Köszönöm, köszönöm az elismerő szavakat, de azért csínján velük, hiszen CD-t bármelyik másik képregényhez képest - egy kis rögtönző képességgel - egyszerű fordítani, mert nincsenek benne b.szott unalmas leíró részek. (Az igazi, abszolút horror a Wolverine Saga vagy mijajóisten volt, aminél vagy tíz oldal után azt mondtam, hogy ennyire nem vagyok hajlandó prostituálni magam. Ahhoz képest a a loncsos, lompos és bozontos, piszén pisze kölyökmackó kalandjait megörökítő mű, azaz a "Vackor az első bében" hihetetlenül összetett, igényes nyelvezettel íródott...  ) Nem mértem az időt, tán másfél óra lehetett? Egy kicsit tegnap este, egy kicsi ma napközben :-) Csak írtam, ami az eszembe jutott, de hát látszik is, hogy sokszor komolyan divergál az eredetitől. Szóval ha nem ragaszkodtok ahhoz hogy minden hülye szóviccet eredetibe' kapjatok vissza, hanem jó lesz helyette egy hasonló tartalmú hülyeség is, akkor az Uncanny X-Men szüneteiben vállalom :-) persze csak Exactlee jóváhagyásával.

A Deadpool 27-et meg ne emlegessétek, akkor még nagyon kicsi voltam, azóta ég a pofám ha elolvasom    Oszt mijaz, hogy abban a legnagyobb poén az ugrásos? Hát fordítsa le nektek legközelebb az "It's a barbarian bunny-busty broad bonanza in my brainpan"-t alliterációval együtt az, akinek két anyja van!... vazzeg, ahogy a Szibériában a koszorús nagy költőnk nyomai után kutató tudós mondta, azaz a szájába adták: "Tudjátok, ki fog nektek mégegyszer Petőfit megtalálni!..."  

A Gesundheit-on meg szarrá röhögtem magam, mikor a szemem elé került, node a teljes első felével így voltam  az utolsó nagy poén benne, amikor Deadpool benyögi az elnöknek hogy "Pisilnem kell", mindenki csak néz, aztán az elnök a férfiúi szolidaritást veszi a protokoll elé és tömören megmondja, hol a retyó

Gabe:

--- Idézet ---Rendhagyó összefoglaló következik a CD31-ről:
--- Idézet vége ---
Gratulálok  

Asszem most bizonyítottad be rátermetségedet a feladatra. Mit szólnál ha visszamenőleg az elmúlt 20egynéhány magyarul még nem megjelent számot begyűjteném neked?    Szerintem beíró is akadna.

Gondolom "páran" biztosan örülnénk neki  

Daredevil:
Ez igen. Marha nagy volt.

Micho:

--- Idézet ---
--- Idézet ---Merre járhat az a Kent gyerek mostanság?  
--- Idézet vége ---
Dicsőség a nagy regnarnak    
--- Idézet vége ---

igen... CK elment egy kis dzsungellevegőt szívni
(itt jegyzem meg, talgaby fordításának hála azóta ez a paródia bejárta a világot/netet )

Punkológus:

--- Idézet ---Merre járhat az a Kent gyerek mostanság?   
--- Idézet vége ---
Dicsőség a nagy regnarnak  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése