HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1318/1662) > >>

Daredevil:
Hulkot behozhatnák az antireg táborba. A kaotikus jelleméhet nagyon illene. Meg Kapékra ráférne egy kis nehéztüzérség.

talgaby:
Nos, kezdjük talán ott, hogy a Hulk a legerősebb lény a Földön. És tényleg az. Alapból 70-es kategória, de simán felmegy 100-asra, és még bőven afölé is. És már a 100-asban is alig vannak. Egyszerűen bárkit képes ököllel leverni. Még az adamantiumot is szét tudja törni, ha nagyon belendül. Aztán ott van a sebezhetetlensége. Szinte alig van valami, ami áthatol a bőrén (kibírja az atomrobbanást), és még akkor is ott van a kegyetlen gyors regenerációja, amitől pillanatok alatt talpra tud állni. A skizofréniája miatt az agya kész káosz, nehéz behatolni a fejébe (de közel sem lehetetlen, itt van az igazi gynege pontja). Magnetonál nem tudom, mire gondoltál, mert ha arra, hogy felemeli, az kicsit bonyolult lenne (nincs anyi vas a vérében, egy ketrecet vagy hasonlót meg röhögve szétver). Ráadásul nem is nagyon tudok olyan alternatív univerzumról se, amiben meg tudták ölni. Egy jut eszembe, akkor a világ legnagyobb gammabombáját robbantották fel az orra előtt, ettől szó szerint szétfoszlott, de másra nem emlékszem. Viszont olyanra igen, ahol minden szuperhőst megölt egyszál magában (Future Imperfect). Szóval azért van ok félni tőle.  

Micho:

--- Idézet ---Egy kicsikét le vagyok maradva Hulk témában. Pontosan miért lőtték ki a Planet Hulkra? És ki volt az aki kilőtte?
--- Idézet vége ---
mindezt a CW összefoglalókban a New Avenegrs - Illuminati számnál elolvashatod

horjb:
Egy kicsikét le vagyok maradva Hulk témában. Pontosan miért lőtték ki a Planet Hulkra? És ki volt az aki kilőtte?

Inner Circle:
Őszintén szólva sose értettem ezt a rettegést, ami Hulkot kíséri. Először is Rozsomák bármikor kapható ellene egy jó kis meccsre, párszor le is nyomta; és azért Logan nem tartozik az igazi nehézfiúk közé. De ez hagyján. Viszont először is Hulk Banneren keresztül nagyon sebezhető, másrészről a brutális erőn kívül mit tud felmutatni? Sokakat legyőzött, akik olyan hülyék voltak, hogy a szinte végelen erejével szemben a saját, véges erejüket dobták be, de vajmi kevés esélye van, ha ezt az erőt nem használhatja. Például ha távolról felemelik. Persze, tapsikolhat, de az igazi nehézfiúk ellen ez mit sem ér. Ráadásul simán kiemelhetik a légkörből, akkor még a taps se marad. Egy Magneto-kategóriájú valaki a szemöldökének összehúzásával elintézheti - már persze ha a képregény-írók nem élnek azzal a régi jó módszerrel, hogy rutinos vén rókákat amatőr hülyének állítanak be, akik "nem gondolják, hogy Hulk ilyen erős" meg "nincsenek rá felkészülve".

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése