HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
Mondjuk ha Hulk visszajön és a bosszúállás közben lerombolja (megint) a fél Usa-t, akkor az nagyon nagy erkölcsi pluszt adna a regesekhez. Nagy temetés Vas-nak, könnyező alkoholisták hada, szöveg a TV-ben, Mózeshez hasonlítanák, aki csak megláthatta az új hazát, de be már nem léphetett, csak vezethette a népét stb. stb.
De megint csak kombinálgatok...
talgaby:
Ha Hulk visszatérne a CW alatt, akkor kétlem, hogy bárkihez is csatlakozik, hanem inkább meg akarja majd "hálálni" az ingyenutazást (=SMASH!!!) De kétlem, hogy hazahoznák a CW végéig. Maximum kitalálnka egy Planet Hulk utójátékot, ami véletlenül épp a Polgárháború lezárásáig tart majd. Vagy ha mégis, akkor továbbre is úgy vélem, hogy ő lesz a kiváltó oka a mindenki számára meglepő végső megoldásnak.
Punkológus:
Rozsomák vs. Hulk.
Valójában Rozsinak egy szemernyi esélye sincs a zöld behemót ellen. Mivel mindkét szereplő népszerű, ezért mindig döntetlenre hozzák ki az ütközetett, de ha jobban átgondoljuk a helyzetet, akkor maximum vagdoshatná, amit sec-perc alatt visszagyógyítaná. Bár most nem tudom, hogy épp milyen színten van Hulk jelleme és ereje, de bőven elég annyi, amennyit Hulk-Banner-ként használt. Meg ha jól tudom, minél idegesebb, annál erősebb. Elöbb-utóbb Logan a csontozatával együtt péppé lenne taposva. Ha logikusan megnézzük és szerintem .
Szerintem nem csatlakozna a regellenes táborhoz, hanem csak agyon verné Vast meg Reed-et, esetleg lecsapná még Hill helibázisát
nickfury:
Szerintem Herkules is elég erős ellenfél. A Taskmaster a regpártiakal lesz szerintem.
horjb:
Nah ez király volt!! Ezek szerint Tony mindig is nagy rohadék volt. így már értem a Hulkos dolgot is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése