HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gabe:
Mit látok? Ez egy ritka nagy pofátlanság a Marvel részéről... az amúgyis igen lassan csordogáló CW-t jócskán kitolták. Bizonyára valami frappáns fordulat miatt... Itt semmi másról nincs szó, mint arról hogy qrva jól fogy, így egy kicsit elhúzzák a történet közepét jelentéktelen szereplők behozzásával (nyilván a rosszul fogyogató sorozatokra is ráfér egy kis példányszám növekedés) hogy végül az előre megírt végkifejlet (ami alapból is lett volna) következzen be. Csak a történet közepe van elhúza. Megjegyzem az igen unalmas vált (Dp-t kivéve). Azért reméllem a Marvel addig kavargatja a dolgokat, amíg úgy belebonyolodik, hogy nem tud kimászni a szarból. Ha ez ígyfojtatódik lassan Szuperman is beszáll a polgárháborúba. Ő lesz az aki helyrebillenti az egyensúlyt. (csak azért mert a Dc-nek is kell az extraprofit)
Asszem a tetszési index egy kissé lejjebb esett a dolog íránt
Punkológus:
De ott van az utolsó lehetőség is... nem vágtak át minket a palánkon és tényleg mernek változtatni a Marvelnél is.
Nincs egy lista valahol arról, hogy a Marvel-nek hány főszerkesztője volt és mettöl meddig uralkodtak?
talgaby:
Nem tudom. Néha úgy érzem, hogy Q komolyan azt hiszi, hogy amiket kitalál, azok mind zseniális ötletek. Jó, mondjuk az alapjuk az, de aztán valahogy mindig ellaposodnak. Nagyon remélem, hogy teljesen szabad kezet adott Millarnak és a többieknek (bár úgyis csak a főág számít) és nem akar nagyon beleszólni. Én a HoM óta tartok tőle.
Azért a Vasember nem Vasember, vagy a "helyettesítsük egy másik verziójával" c. műsort csak nem játszák el megint. Tömeges agykontroll se kell, arra ott volt a HoM. Lassan kifogyok a tippekből, hogy hogyan akarhat kimászni a Marvel ebből úgy, hogy mindenkinek jó legyen. De csak van egy-két vázlatuk a befejezésre.
Punkológus:
--- Idézet ---Azért nagyon-nagyon remélem, hogy a nagyfőnök nem úgy tervezte a Polgárháborút is, hogy a végén lesz egy nagy-nagy "zseniális húzása", mint anno a Fehér Nap (vagy mi a nyavalya) volt a HoM végén.
--- Idézet vége ---
Ezért már én is aggódok egy ideje, de szerintem nem merik mégegyszer ellőni, hisz ezelött se tetszett senkinek nem? Maximum akkor, ha ebbe is úgy belekeverednek, hogy máshogy már nem lehet kmiászni... Mondjuk ugyanolyan szar lenne, ha kiderülne, Vas nem is Vas.
+++
Hanem aluminium
talgaby:
Nem baj, én is, lassan kezdek egyre jobban belemerüni a kombinálgatásba. Vas halálát megint csak kétlem, elég népszerű elvégre a figura, jön a filmje stb., így kíváncsi vagyok, hogy húzzák ki a szószból, amibe elég mélyen belerakták. Azért nagyon-nagyon remélem, hogy a nagyfőnök nem úgy tervezte a Polgárháborút is, hogy a végén lesz egy nagy-nagy "zseniális húzása", mint anno a Fehér Nap (vagy mi a nyavalya) volt a HoM végén. (Mondjuk, hogy pl. itt Strange doki - vagy megint a frissen előkerülő Wanda - csinál egy nagy hókusz-pókuszt, amitől minden megint szép és jó lesz...)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése