HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1312/1662) > >>

talgaby:

--- Idézet ---Kábelnek miért ne lenne ereje? Valamit powerkodik a CD-ben, repül meg telekinetizál meg efféle... vagy azok csak a rucijából jönnek?
--- Idézet vége ---
Az utóbbi. Mesterségesen leutánozza a régi erejét. De a mutáns képességeinek egyelőre annyi.

--- Idézet ---hmm, valami Deadpoolt? brow.gif
de majd jön talgaby és jól megmondja, hogy melyiket
--- Idézet vége ---
Ne úszod meg, csakazértis: mondjuk a #34-37-es Chapter X-et, de legalább a #37-et (Deadpool Thorrá válik, a szövege is ehhez alakul). A #39 se kutya, de az inkább része a "Tomkrúz"-történetfonalnak. De a beköltözés miatt talán megérné. Ott van ennek a saganak az egyik altörténete, a Dirty Wolff-os Team Up a(z) (z)űrben, a #56 (kész Gyalogkakukk, DP lesz itt Wiley O'Coyote). Mondanám még a #16-ot, de azt elvileg exactlee megcsinálja, viszont ha választanom kellene, hogy melyik történetet szeretném naaaaaaaagyon elolvasni magyarul is, az nem lenne más, mint a #26, ami ráadásul önálló sztori (különlegessége, hogy csakis és kizárólag DP szövegel benne, még a többiek mondandóját is ő meséli el, persze saját stílusban... )

Micho:

--- Idézet ---A Spidertomról a Deadpool a képregeny.netre került??
--- Idézet vége ---
ott eddig is volt némi Deadpool egy régi bartelezés miatt. de a teljes ST-s DP nem hiszem, hogy oda fog kerülni

horjb:
A Spidertomról a Deadpool a képregeny.netre került??

Micho:

--- Idézet ---Apropó CD: leadtam a kurrens Uncanny-met, úgyhogy ha valamit fordítani kell, azt küldjétek :-)
--- Idézet vége ---
hmm, valami Deadpoolt?  
de majd jön talgaby és jól megmondja, hogy melyiket  
aztán majd eljuttatom neked és ha lefordítottad, felkerül erre a csodálatos HZs-ra, hogy itt is legyen DP  

Inner Circle:
Akkoriban volt, hogy Hulkot lenyomta egy óriáskígyó? Akkor szerintem a rajongók fele idegösszeomlást kapott  A többiek nem igazán elsőrendű karakterek. Kábelnek miért ne lenne ereje? Valamit powerkodik a CD-ben, repül meg telekinetizál meg efféle... vagy azok csak a rucijából jönnek?
Apropó CD: leadtam a kurrens Uncanny-met, úgyhogy ha valamit fordítani kell, azt küldjétek :-)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése