HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1310/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Akkor ennyi erővel szépen meg lehetne csinálni az összeset, időrendi sorrendben. Az egész feleannyi erőfeszítésbe sem tellik mint a pókcsaj
--- Idézet vége ---
ezt megcáfolom, mert a DP fordítása sokkal nagyobb fordítói leleményességet kíván, mint egyéb képregények
szerintem  nem kell az egész sorozatot feltenni, maradjunk a válogatásnál egyelőre.
talgaby: az Ian Churchill-es minire gondolsz? azt én is támogatom  

--- Idézet ---és igen, a beírásba beszálnék, nem kell anyázni
--- Idézet vége ---

nagyszerű, máris tiéd a meló  
asszem ez a DP project egész jól össze lett hozva  

Gabe:
Akkor ennyi erővel szépen meg lehetne csinálni az összeset, időrendi sorrendben. Az egész feleannyi erőfeszítésbe sem tellik mint a pókcsaj, és talán (isten bocsássa meg nekem hogy ezt mondom   ) nagyobb dobás is. Oké, a C&Dp foglalt, de a többi már nem. Mondjuk nem tudom mi lesz a Spidertomos verziókkal, de ha eltünnének a süllyesztőben, akkor azok is mehetnének. Vagy kilobizni hogy itt legyenek, persze a megjelenési sorba beillesztve. Nos?

(és igen, a beírásba beszálnék, nem kell anyázni  )

talgaby:
A #26-nál nem az önös érdek vezetett (egyedül  ). Az egy tényleg marha jó önálló sztori. Annualból meg kettő van, abból az egyik egy történetfolyam közepe, önállóan szinte semmi értelme (egyébként az eredettörténete). Talán még majd a Team-Upját lehetne Widdle Wade-el. Ha meg előzmény kell, talán egyszer a két minije (amiből az első marha jó, a második főleg Szirén felbukkanása miatt megy el csak). Egyelőre jussunk túl ezen a kettőn

Micho:

--- Idézet ---A Hzs-n úgysincs Dp-nak előzménye, akkor nem kéne csak úgy bumm bele a közepébe... de hát ahogy gondoljátok.
--- Idézet vége ---
azért egy részes sztorik lettek kiválasztva (pl. 26;)

Gabe:

--- Idézet ---a #26 sajnos nálam hibás, nincs meg az utolsó pár oldal
--- Idézet vége ---
na-na! önös érdekek vezetnek a választásban?    Hisz saját véleményed szerint nem is láttad a végét. Akkor én inkább az Annualok valamelyikére szavaznék (mindre   ). A Hzs-n úgysincs Dp-nak előzménye, akkor nem kéne csak úgy bumm bele a közepébe... de hát ahogy gondoljátok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése